Serwis Walutomat z okazji 14. urodzin przygotował nowości oraz niespodzianki dla aktualnych i nowych klientów

23.11.2023, 10:47aktualizacja: 23.11.2023, 11:03

Walutomat - grafika
Walutomat, najdłużej działający społecznościowy serwis wymiany walut online obchodzi w listopadzie 14. urodziny. Z tej okazji, jak co roku, platforma rozpoczyna właśnie świętowanie z klientami poprzez konkursy, promocje dla nowych odbiorców oraz premierę nowej funkcjonalności.

Od momentu powstania serwisu, zespół Walutomat.pl nieustannie pracuje nad ułatwianiem wymiany waluty klientom. Dzięki temu usługi serwisu zdobywają coraz większe uznanie, a platforma gromadzi już ponad 618 tysięcy zadowolonych użytkowników. Rok 2023 dla Walutomatu to czas pełen wyzwań i możliwości rozwoju.

Tegoroczną nowością, która ma premierę jest wprowadzenie programu punktowego. Klienci mają możliwość zbierania punktów poprzez m.in. polecanie Walutomatu znajomym i rodzinie oraz w akcjach specjalnych, a następnie ich wymianę na bezprowizyjne transakcje, co przełoży się na bezpośrednie oszczędności użytkowników.

Dodatkowo, z okazji urodzin serwisu zespół Walutomatu przygotował m.in. konkurs dla klientów, w którym zostanie rozdane 14 nagród w postaci 14 000 punktów na wymianę waluty bez prowizji i 140 zł, które zasili portfel użytkownika w serwisie. Konkurs trwa do 20 grudnia. Dla osób, które nie są jeszcze klientami serwisu, Walutomat przygotował urodzinową ofertę w postaci 50% rabatu na prowizję przez 4 miesiące.

„Urodziny naszego serwisu to zawsze wyjątkowy czas, podczas którego chcemy podziękować klientom za zaufanie i inspirację do wprowadzania kolejnych zmian oraz ulepszeń. Ze strony Walutomatu możemy obiecać, że nie zwalniamy tempa i nadal będziemy doskonalić nasze usługi, aby spełniać oczekiwania klientów” - komentuje Magdalena Jasnoch, dyrektor marketingu i PR.

Walutomat oprócz wymiany walut online oferuje także szybkie i korzystne przelewy zagraniczne do blisko 70 krajów, natychmiastowe przelewy SEPA Instant oraz Open API dla biznesu. W serwisie każdego miesiąca jest przeprowadzane około 155 tys. transakcji, a jego użytkownicy w ciągu ostatnich 10 dni wymienili 547 milionów złotych.

KONTAKT:

Marta Przewoźna