Polityka i społeczeństwo

Zlecone: Hausengel International Sp. z o.o. sp. k. zaprasza na szkolenie

24.05.2011, 11:30aktualizacja: 24.05.2011, 11:30

Hausengel International Sp. z o.o. sp. k. jest firmą specjalizującą się w pośrednictwie i szkoleniu wykwalifikowanych opiekunek i opiekun?w. W ramach systemu franczyzowego, oferujemy kompleksową obsługę związaną z założeniem oraz prowadzeniem działalności gospodarczej w Niemczech.

W ramach ciągłego dokształcania naszych franczyzobiorców, w dniu 01.06.11 zapraszamy na 10 godzinny kurs z języka niemieckiego do naszego biura w Poznaniu oraz 15.06.11 do biura we Wrocławiu. Celem kursu jest nabycie umiejętność porozumiewania się po niemiecku w prostych, realnych sytuacjach komunikacyjnych, a także możliwość zrozumienia i wykorzystywania w mowie i piśmie podstaw gramatyki niemieckiej i słownictwa z zakresu tematów związanych z życiem codziennym oraz opieką nad osobami starszymi.

Dużym atutem szkolenia jest gwarancja, iż każda osoba która ukończy kurs z wynikiem pozytywnym, otrzyma świadectwo a firma Hausengel International w przeciągu 4 tygodni od daty ukończenia kursu przedstawi kilka ofert spośród których każda opiekunka/opiekun będzie mogła wybrać odpowiednie dla siebie zlecenie.

Plik graficzny dotyczący tej informacji prasowej znajduje się na portalu Serwisu Informacji Zleconych pod adresem http://siz.pap.pl.

KONTAKT:

Poznań

Hausengel International Sp. z o.o. Sp. k.

ul. Półwiejska 25/5

61-886 Poznań

tel. (61) 4151308

Wrocław

Hausengel International Sp. z o.o. Sp. k.

ul. Piłsudskiego 13

50-048 Wrocław

tel. (71) 7237390

Źródło informacji: Hausengel International Sp. z o.o. Sp. k.

Data publikacji 24.05.2011, 11:30
Źródło informacji PAP