Zdrowie i styl życia

Centrum Medyczne Sir Med Zaprasza na Białą Sobotę

24.05.2013, 14:13aktualizacja: 24.05.2013, 14:13

Nie ma nic cenniejszego niż zdrowie, dbajmy o nie poprzez badania profilaktyczne. W Centrum Medycznym Sir Med w Inowrocławiu 29 czerwca w godz.10:00 - 16:00, odbędą się bezpłatne badania mammograficzne i cytologiczne.

Badaniem mammograficznym objęte będą kobiety w wieku od 50 do 69 roku życia, natomiast badaniem cytologicznym kobiety w przedziale wiekowym od 25 do 59 roku życia. W Centrum Medycznym tego samego dnia odbędą się badania spirometryczne, badanie wskaźnika BMI, pomiary RR i badanie poziomu cukru. Zainteresowani Centrum Rehabilitacyjnym w Sir Med, będą mieli możliwość przetestowania nowoczesnych sprzętów. Przewidziano również inne atrakcje. Na badania mammograficzne i cytologiczne należy wcześniej się zarejestrować.

Zapisy w placówce Centrum Medycznego Sir Med ulica: Staropoznańska 131-133 w Inowrocławiu w godz. 7:00 - 21:00 lub pod numerem telefonu: 603 882 808 lub (52) 355 79 00.

Więcej informacji na: http://www.sirmed.pl.

Logo dostępne pod adresem: http://www.siz.pap.pl/palio/html.run?_Instance=cms_siz.pap.pl&_PageID=4&_hrefZdj=20130524_390127845_logo_sir_med.jpg&_CheckSum=-1547961958

KONTAKT:

Edyta Sirko

tel. kom. +48 603 638 363

Źródło informacji: Centrum Medyczne SIR MED Sp. z o.o.

Data publikacji 24.05.2013, 14:13
Źródło informacji PAP