Zdrowie i styl życia

Stalowa Wola: Warsztaty dla rodziców

13.09.2022, 09:08aktualizacja: 13.09.2022, 09:08

Fot. Plansza
Urząd Miasta Stalowej Woli w ramach środków zapisanych w Gminnym Programie Profilaktyki i Rozwiązywana Problemów Alkoholowych oraz Przeciwdziałania Narkomanii na 2022 rok we współpracy ze Stalowowolskim Ośrodkiem Wsparcia i Interwencji Kryzysowej zaprasza na warsztaty dla rodziców.

SZKOŁA DLA RODZICÓW I WYCHOWAWCÓW – CZĘŚĆ 1

Dla kogo?: rodzice i/lub osoby planujące mieć dzieci, będący mieszkańcami Stalowej Woli

Tematyka zajęć: budowanie relacji dorosły-dziecko, aktywne i wspierające słuchanie dziecka, motywowanie do współdziałania, modyfikowanie niepożądanych zachowań dziecka, wspieranie procesu usamodzielniania, budowanie realnego poczucia własnej wartości dziecka, konstruktywne rozwiązywanie konfliktów

Rozpoczęcie: 23.09.2022 r. godz. 16.00-19.00

Terminy: warsztaty obejmują łącznie cykl 10 spotkań po 3 godziny zegarowe i odbywać się będą raz w tygodniu, w piątki w godzinach 16:00 – 19:00

Miejsce: Stalowowolski Ośrodek Wsparcia i Interwencji Kryzysowej w Stalowej Woli ul. Polna 18

Zapisy odbywają się osobiście w SOWiIK w Stalowej Woli przy ul. Polnej 18 lub poprzez przesłanie na maila sowiik@sowiik.pl wypełnionego i podpisanego formularza zgłoszeniowego dostępnego na stronie internetowej www.sowiik.pl; więcej informacji można uzyskać telefonicznie, nr: 15 642 52 93

Ukończenie tej części zajęć daje możliwość udziału w części II – „Rodzeństwo bez rywalizacji” oraz części III – „Nastolatek”.

POBIERZ ZDJĘCIA I MATERIAŁY GRAFICZNE
Data publikacji 13.09.2022, 09:08