Zdrowie i styl życia

Zlecone: Świętuj ósme urodziny HostelBookers i wygraj wycieczkę do 8 wybranych miast!

10.04.2012, 11:56aktualizacja: 10.04.2012, 11:56

pl.HostelBookers.com (http://pl.hostelbookers.com/) już od ośmiu lat pomaga nam wyszukiwać tanie noclegi. W ramach obchodów tej rocznicy, jeden szczęśliwy klient wygra wycieczkę dla dwóch osób do ośmiu wybranych przez siebie miast - otrzyma także 2 000 funtów na drobne wydatki.

Nagroda obejmuje osiem 3-dniowych pobytów w hostelach i tanich hotelach w wybranych ośmiu miastach, w których działa HostelBookers. Zwycięzca może zarezerwować pobyt w miastach w formie jednej dłuższej wycieczki albo zaplanować kilka wypadów weekendowych. Aby wziąć udział w jubileuszowym konkursie i mieć szansę na wygranie wycieczki, uczestnicy muszą odpowiedzieć na jedno proste pytanie na temat nagród Hostel Bookers Awards for Excellence 2012 i podać swój adres e-mail.

Konkurs potrwa od 11 kwietnia 2012 r. do 8 maja 2012 roku. Szczęśliwy zwycięzca zostanie wybrany w drodze losowania, które zostanie przeprowadzone przez jurorów 9 maja 2011 roku. Pobyty z zakwaterowaniem muszą zostać zarezerwowane nie później niż do 31 grudnia 2012 r. i zostać wykorzystane najpóźniej do 31 maja 2013 roku.

David Smith, dyrektor ds. operacyjnych HostelBookers, stwierdził: "Dla klientów to kolejna wspaniała szansa na skorzystanie z darmowego pobytu w hostelach i tanich hotelach w ośmiu miastach, mając przy tym do dyspozycji dodatkowe pieniądze na drobne wydatki. Jesteśmy niezmiernie dumni z tego, jak daleko udało nam się zajść przez ostatnie osiem lat - niedługo osiągniemy nasz cel i zostaniemy numerem jeden w branży tanich pobytów na świecie".

Więcej informacji na temat udziału w konkursie oraz jego regulamin znajdują się na stronie: http://www.hostelbookers.com/8-cities/.

KONTAKT:

Giovanna Gentile