Zdrowie i styl życia

Znamy Turystyczne Odkrycie 2014

13.03.2014, 12:06aktualizacja: 13.03.2014, 12:06

Czy wiesz, że jest takie miejsce, w którym będziesz miał wrażenie jakbyś znalazł się w bajce? Chciałbyś chociaż raz zobaczyć plenery jak z filmu "Opowieści z Narnii"? Taka jest właśnie Suwalszczyzna - nieskażona masową turystyką prawdziwa perła na turystycznej mapie Polski. Baśniowy Szlak, wyprawy z Paszportem Wędrowca i inne produkty turystyczne z bogatej oferty tego regionu przekonają Cię dlaczego warto wybrać się tu na rodzinny wypoczynek. Dostrzeżona przez http://www.TargiTurystyczneOnline.pl uzyskała tytuł Turystycznego Odkrycia 2014.

Więcej o Szlaku i kolejnych, bajkowych wioskach dowiecie się z oficjalnej strony: http://www.basniowasuwalszczyzna.pl. Czeka tam również niespodzianka dla dzieci - interaktywna

gra przybliżająca region poprzez ciekawe przygody i wyzwania.

Więcej: http://www.targiturystyczneonline.pl/basniowa-suwalszczyzna-turystyczne-odkrycie-atrakcje-2014.html

KONTAKT:

Wojciech Kreft