Zlecone: TheStreet i GateHouse Media Podpisały Porozumienie Dotyczące Strategicznego udostępniania informacji

04.10.2011, 19:31aktualizacja: 04.10.2011, 19:31

TheStreet zasila Krajowy Rynek Finansowy, Finanse Sektora Prywatnego oraz Doradztwo Finansowe dla Ponad 100 Odbiorców Gatehouse Media Network

NOWY JORK - (BUSINESS WIRE)( http://www.businesswire.com/portal/site/home/) - TheStreet, Inc.(http://corporate.thestreet.com/)(Nasdaq: TST (TheStreet)( http://www.thestreet.com/quote/tst.html)), wiodąca internetowa firma finansowo-medialna oraz GateHouse Media, Inc(http://www.gatehousemedia.com/)(GHSE)( http://finance.yahoo.com/q?s=ghse&ql=1), multimedialna firma specjalizująca się w dostarczaniu wiadomości i informacji do lokalnych społeczności, w dniu dzisiejszym ogłosiła, że zawarła strategiczne porozumienie, na podstawie którego TheStreet będzie dostarczać cyfrowe treści dla ponad 250 stron internetowych w sieci GateHouse Media. Miesięcznie, TheStreet publikuje ponad 3 000 oryginalnych artykułów oraz 500 unikalnych filmów video, szczegółowo dotykając kwestii związanych z krajowymi i osobistymi finansami oraz rynkami finansowymi. Na mocy wspomnianej umowy, TheStreet udostępni GateHouse Media najlepsze, nagradzane treści. Znają one się w biznesowych lokalnych relacjach, oferując szerszy wachlarz wiadomości dla czytelników GateHouse Media.

"Współpraca z GateHouse Media stanowi znaczący rozwój strategii syndykalizacyjnej TheStreet, która łączy pierwszorzędny przekaz krajowych i lokalnych wiadomości biznesowych, oferując przy tym rozwiązania dopasowane do każdego rynku - powiedział Daryl Otte, prezes TheStreet. - Połączenie naszych dogłębnych i szerokich relacji dotyczących finansów wraz z wyrazistą obecnością GateHouse na obsługiwanych przez nich lokalnych rynkach, ulepszy strategie rozwoju cyfrowego obu tych firm oraz umocni pozycję TheStreet w Biznesowych Dziale Internetowym, zdobywając przy tym unikalną, zaangażowaną i zamożną grupę docelową"

Michael E. Reed, prezes GateHouse Media, powiedział: „Jesteśmy podekscytowani na myśl współpracy z TheStreet. Publikacja treści z TheStreet na naszych stronach internetowych, doda nowej jakości naszym wiadomościom oraz informacjom dla ponad 14 milionów osób odwiedzających naszą stronę internetową w ciągu miesiąca. Partnerstwo to będzie rozwijać, w czasie rzeczywistym, nasze finanse osobiste oraz narodowe i regionalne treści biznesowe przeznaczone dla naszych czytelników, a także da nowe możliwości docelowej reklamy dla naszych reklamodawców".

Informacje dotyczące TheStreet Inc.

TheStreet, Inc. jest czołową firmą finansowo-medialną, która rozpowszechnia swoje treści przez Internet, portale społecznościowe, tablety oraz kanały mobilne. Do marek należących do sieci Firmy należą: TheStreet, RealMoney, RealMoneyPro, Stockpickr, Action Alerts PLUS, Options Profits, ETF Profits, Chat on TheStreet, MainStreet i Rate-Watch.

Więcej informacji dotyczących firmy TheStreet znajduje się na stronie: http://corporate.thestreet.com/.

Informacje finansowe i biznesowe, zastrzeżonych pomysłów handlowych, notowań giełdowych, znajdują się na stronach http://www.thestreet.com/, http://www.thestreet.mobi/, na portalach społecznościowych Facebook(http://www.facebook.com/TheStreet) i Twitter(http://twitter.com/#!/thestreet_news), a także na większości platform tabletów.

Informacje o GateHouse Media, Inc.

GateHouse Media, Inc., z siedzibą w Fairport (Nowy Jork), jest jednym z największych dostarczycieli wiadomości w lokalnych gazetach oraz w Internecie w Stanch Zjednoczonych, wydając dziennie 79 publikacji. Z GateHouse Media obecnie korzysta ponad 10 milionów lokalnych odbiorców tygodniowo w 21 stanach przez setki lokalnych publikacji i stron internetowych. GateHouse Media znajduje się na rynku w obrocie pozagiełdowym pod symbolem GHSE.

Więcej informacji dotyczących GateHouse Media znajduje się na stronie: http://www.businesswire.com/cgi-bin/mmg.cgi?eid=50016452&lang=en

Zdjęcia/Galeria Multimedialna dostępna na: http://www.businesswire.com/cgi-bin/mmg.cgi?eid=50016452&lang=en

Źródło: TheStreet, Inc

KONTAKT: