3R GAMES SA (22/2023) Raport sprzedażowy gry Thief Simulator: Greenview Street VR i zmiana terminów raportowania wyników sprzedażowych

05.07.2023, 17:33aktualizacja: 05.07.2023, 17:34

Raport bieżący 22/2023

Zarząd Spółki 3R Games S.A. informuje, że zgodnie z otrzymanymi raportami sprzedażowymi, w okresie od dnia premiery (07.07.2022) do dnia 30.06.2023 gra Thief Simulator: Greenview Street VR, wydana na platformę Meta (Oculus) Quest 2 osiągnęła następujące wyniki:

Ilość sprzedanych sztuk: 157 319

Ilość zwróconych sztuk: (-) 14 605

Ilość sprzedanych sztuk netto: 142 714

Wartość brutto sprzedaży [USD] $2 685 591

Wartość netto sprzedaży przypadająca 3R GAMES S.A. [USD] $1 337 297

W 2023 roku wartość netto sprzedaży przypadająca 3R Games S.A. wyniosła $454 689,

w tym:

? w styczniu 2023 - $78 949,

? w lutym 2023 - $90 545,

? w marcu 2023 - $87 354

? w kwietniu 2023 - $89 864

? w maju 2023 - $55 245

? w czerwcu 2023 - $52 732

Wartość netto sprzedaży przypadająca 3R Games S.A. podana jest po potrąceniu wszelkich należnych prowizji, tantiem i podatków lokalnych i stanowi przychód należny Spółce.

Jednocześnie Zarząd Spółki 3R Games S.A. ("Spółka") informuje, że począwszy od 1 lipca 2023 r. Spółka będzie raportować wyniki sprzedaży gier na platformie Meta Quest w ujęciu kwartalnym.

Zarząd informuje również, że niniejszy raport zawiera dane wstępne, które mogą różnić się od danych ostatecznych. Ostateczna informacja o przychodach ze sprzedaży będzie opublikowana w raporcie okresowym.

Więcej na: http://biznes.pap.pl/pl/reports/espi/all,0,0,0,1

kom espi zdz