AUTOMOTIVE COMPONENTS EUROPE SA Shareholder's Notification

29.12.2015, 12:36aktualizacja: 29.12.2015, 12:36

Raport bieżący z plikiem 60/2015

Podstawa prawna: Inne uregulowania

The Management Committee of Automotive Components Europe S.A. herby informs that on 28 December 2015 the Company received an official notification from AVIVA Powszechne Towarzystwo Emerytalne AVIVA BZ WBK S.A., on behalf of AVIVA Otwarty Fundusz Emerytalny AVIVA BZ WBK (the Fund), that in result of subscription to the tender offer announced by Grupo Industrial Saltillo, S.A.B. de C.V. the total number of the Company's shares owned by the Fund has decreased to 0 (zero) shares/votes in the Company.

In result of the abovementioned transaction the Fund holds 0 (zero) Company's shares consisting of 0% of the Company's share capital and entitling to 0 (zero) votes that correspond to 0% of the total number of votes in the Company.

Before the abovementioned transaction the Fund held 3 121 000 Company's shares consisting of 14.70% of the Company's share capital and entitling to 3 121 000 votes which correspond to 14.70% of the total number of votes in the Company.

Zarząd Automotive Components Europe S.A. informuje, że w dniu 28 grudnia 2015 roku Spółka otrzymała oficjalne zawiadomienie od AVIVA Powszechnego Towarzystwa Emerytalnego AVIVA BZ WBK S.A., w imieniu AVIVA Otwartego Funduszu Emerytalnego AVIVA BZ WBK (Fundusz), informujące, że w wyniku odpowiedzi na wezwanie Grupo Industrial Saltillo, S.A.B. de C.V. zmniejszył się udział w ogólnej liczbie akcji/głosów Spółki do 0 (zera) akcji/głosów na walnym zgromadzeniu Spółki.

W konsekwencji ww. zdarzenia Fundusz posiada 0 (zero) sztuk akcji Spółki, stanowiących 0% kapitału zakładowego Spółki, uprawniających do 0 (zero) głosów, które stanowią 0% ogólnej liczby głosów na walnym zgromadzeniu Spółki.

Przed ww. zmianą Fundusz posiadał 3 121 000 sztuk akcji Spółki, stanowiących 14.70% kapitału zakładowego Spółki i uprawniających do 3 121 000 głosów, co stanowiło 14.70% ogólnej liczby głosów na walnym zgromadzeniu Spółki.

Więcej na: biznes.pap.pl

kom espi zdz