Biedronka ze specjalnymi świątecznymi rabatami dla zatrudnionych i współpracowników

09.12.2020, 09:02aktualizacja: 09.12.2020, 09:03

W tym trudnym ze względu na pandemię roku, Biedronka daje możliwość skorzystania z rabatów o wartości do 1000 zł na zakupy w sklepach sieci. Oferta jest skierowana do pracowników sieci, a także szerokiej grupy osób z firm współpracujących, w tym ze sklepów agencyjnych, franczyzowych oraz agencji ochrony.

Wspierając pracowników sieci, a także szeroką grupę współpracowników z firm partnerskich, zarząd Jeronimo Martins Polska zdecydował o możliwości skorzystania przez pracujących na stanowiskach niemenedżerskich, z rabatu do wartości 1000 zł na zakupy w sklepach sieci Biedronka. W sumie z rabatów będzie mogło skorzystać 60 tys. pracowników sieci, a także szeroka grupa osób z firm współpracujących. Otrzymają oni specjalnie wygenerowane e-kody, które będą mogli zrealizować do końca stycznia 2021 r., a rabatami zostaną objęte wszystkie kategorie produktów.

Co istotne, akcja ta nie jest finansowana z Zakładowego Funduszu Świadczeń Socjalnych. W tym trudnym roku ma pomóc w przygotowaniu tradycyjnych potraw i zapewnieniu świątecznego klimatu swoim najbliższym.

„Kryzys związany z pandemią udowodnił wagę pracy, którą wykonujemy jako zespół Biedronki. Nasze usługi i niezakłócone działanie ma kluczowe znaczenie dla funkcjonowania całego społeczeństwa. Dzięki nam miliony Polaków mogą bezpiecznie robić zakupy. Chcę wyrazić swoją wdzięczność za pracę i postawę, jaką wykazaliście w tym roku” - napisał w specjalnym liście przygotowanym na tę okazję Luis Araujo, dyrektor generalny Biedronki.

Sieć Biedronka działa nieprzerwanie od początku pandemii z nadrzędnym celem zapewnienia bezpieczeństwa swoich pracowników oraz klientów. Sieć wprowadziła wiele rozwiązań wciąż obowiązujących w placówkach i dodatkowo zwiększających bezpieczeństwo. To m.in. specjalne osłony kas z pleksiglasu czy taśmy przy stanowiskach kasowych wyznaczające dystans między kupującymi, a także rękawiczki jednorazowe lub żele dezynfekujące w sklepach.

Biedronka jako pierwsza podjęła również decyzję o wydłużeniu czasu pracy sklepów zarówno w kwietniu, jak i jesienią – obecnie większość placówek działa co najmniej do godz. 23:00, a ponad 200 jest czynnych całodobowo w ramach Akcji 24, która umożliwia klientom sieci robienie bezpieczniejszych zakupów dzięki rozłożeniu ruchu zakupowego na dłuższy czas.

Źródło informacji: Jeronimo Martins Polska S.A.

Data publikacji 09.12.2020, 09:02
Źródło informacji Jeronimo Martins Polska S.A.

Pozostałe z kategorii