BOC Group udostępnia nową wersję systemu ADONIS NP 8.0 – rewolucja w podejściu do zarządzania procesami

24.09.2019, 16:20aktualizacja: 24.09.2019, 16:20

Nowy wygląd i wiele innowacji poprawiających doświadczenie użytkownika powodują, że praca użytkowników jest jeszcze bardziej szybka i efektywna, a zarządzanie procesami staje się przyjemnością!

WARSZAWA - (BUSINESS WIRE) - BOC Group właśnie udostępniła najnowszą wersję pakietu do transformacji biznesu ADONIS NP 8.0. Wersja 8.0 oferuje wiele nowości wynikających ze skupieniu się na doświadczeniu użytkowników oraz rozszerzeniu wartości oferowanej im przez narzędzie: nowe możliwości wykorzystania „przeciągnij i upuść”, całkiem nowa strona modułu „Projektuj i dokumentuj”, szybki dostęp do ostatnio otwieranych oraz ulubionych modeli i wiele innych! Dzięki tym nowościom praca jest jeszcze szybsza, prostsza i przyjemniejsza niż kiedykolwiek wcześniej, a interfejs zyskał nowy wygląd!

Tobias Rausch, menedżer produktu ADONIS NP komentuje to tak: „Skoncentrowaliśmy się na tym, aby zapewnić użytkownikom jeszcze prostsze i bardziej intuicyjne doświadczenie z pracy, jednocześnie zachowując zaawansowane funkcjonalności do których się przyzwyczaili. Zmieniliśmy sposób w jaki użytkownicy korzystają z systemu ADONIS tak, aby praca była jeszcze bardziej intuicyjna i skuteczna, dzięki czemu można osiągnąć więcej w tym samym czasie”.

Dodaje też: „Naszym celem było zapewnienie naszym użytkownikom najlepszego możliwego doświadczenia w ramach zarządzania procesami i myślę, że udało nam się to osiągnąć!”.

Dodatkowo nowy ADONIS NP 8.0 wprowadza wiele innych przydatnych funkcji, takich jak ulepszenia integracji w ramach pakietu Management Office (MOI), które pozwalają na jeszcze bardziej płynną współpracę i wymianę danych między systemem ADONIS, a naszym pakietem EA ADOIT. Dzięki temu optymalizacja organizacji staje się o wiele prostsza!

Szczegółowy opis najnowszych innowacji w ADONIS jest dostępny na stronie internetowej BOC Group.

BOC Group zaprasza do skorzystania z 30-dniowej bezpłatnej wersji próbnej, aby odkryć pełnię możliwości wiodącego pakietu BPM.

O BOC Group

BOC Group rozwija oprogramowanie i usługi dla efektywnego i całościowego zarządzania wszystkimi zasobami w Twojej organizacji. BOC skupia się na usprawnianiu zarządzania procesami oraz zarządzania architekturą korporacyjną jak również wsparciu obszaru zarządzania ryzykiem i zgodnością organizacji.

Do globalnych klientów ADONIS należą między innymi Airbus, Allianz, Emerson, Generali, Hilti, Rewe i Telefonica.

Dostarczamy nasze produkty i usługi dzięki naszym 200 pracownikom w Atenach, Berlinie, Dublinie, Madrycie, Paryżu, Wiedniu, Warszawie i Winterthur oraz ponad 90 partnerom na całym świecie.

Wersja źródłowa dostępna na businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20190924005454/pl/

Źródło: BOC Group

KONTAKT:

BOC Information Technologies Consulting Sp. z o.o.

Zbigniew Misiak

Senior Consultant