BOC Group utrzymuje pozycję lidera w badaniu Gartner® Magic Quadrant™ 2023 dla narzędzi Architektury Korporacyjnej

22.01.2024, 15:09aktualizacja: 22.01.2024, 15:23

PR Newswire/BOC Products & Services AG

WARSZAWA, 22 stycznia 2024 r. /PRNewswire/ -- BOC Group, światowy lider w dziedzinie tworzenia oprogramowania do BPM, EA i GRC, z dumą ogłasza swoje trzecie z rzędu wyróżnienie jako lider w raporcie 2023 Gartner® Magic Quadrant for Enterprise Architecture Tools [1] ze swoim narzędziem do EA - ADOIT.

ADOIT zaprezentowało także wybitne możliwości w raporcie Gartner's Critical Capabilities report [2], zajmując miejsce w pierwszej trójce w kilku kategoriach, w tym "Modelowanie" i "Zarządzanie Innowacjami", oprócz otrzymania wcześniej w tym roku trzeciego wyróżnienia Customers' Choice Tool.

„ADOIT przekształca architekturę przedsiębiorstwa, stosując podejście zorientowane na użytkownika, wspierając współpracę i zapewniając intuicyjne doświadczenie dla wszystkich interesariuszy. Nasze zaangażowanie wykracza poza funkcjonalność, priorytetowo traktując i umożliwiając działanie osobom spoza grona ekspertów poprzez specjalistyczne usługi EA" - mówi Christoph Moser, menedżer produktu ADOIT.

Pakiet Enterprise Architecture ADOIT to narzędzie nastawione na współpracę w dziedzinie EA i główne źródło wiedzy o architekturze korporacyjnej w organizacji, zapewniające cenną wiedzę, która wspiera ekspertów biznesowych i IT w podejmowaniu rozsądnych decyzji inwestycyjnych zmieniających cyfrowe przedsiębiorstwo.

Więcej informacji o tym, jak BOC Group i ADOIT ułatwiają transformację przedsiębiorstwa, znajdziesz na stronie internetowej firmy.

[1] Gartner "Magic Quadrant for Enterprise Architecture Tools," Andrew Gianni, Andreas Frangou, Austin Steinmetz, Akshay Jhawar, 20 Listopada 2023

[2] Gartner," Critical Capabilities for Enterprise Architecture Tools", Andreas Frangou, Andrew Gianni, Austin Steinmetz, Akshay Jhawar, 20 Listopada 2023.

Zastrzeżenie firmy Gartner

GARTNER i MAGIC QUADRANT są zastrzeżonymi znakami towarowymi i znakami usługowymi firmy Gartner, Inc. i/lub jej podmiotów stowarzyszonych w Stanach Zjednoczonych i na świecie i zostały użyte w niniejszym dokumencie za zgodą. Wszelkie prawa zastrzeżone. Firma Gartner nie popiera żadnych dostawców, produktów ani usług przedstawionych w swoich publikacjach badawczych i nie doradza użytkownikom technologii, aby wybierali tylko tych dostawców, którzy mają najwyższe oceny lub inne oznaczenia. Publikacje badawcze Gartner składają się z opinii organizacji badawczej Gartner i nie powinny być interpretowane jako stwierdzenia faktów. Firma Gartner zrzeka się wszelkich gwarancji, wyraźnych lub dorozumianych, w odniesieniu do tych badań, w tym wszelkich gwarancji przydatności handlowej lub przydatności do określonego celu.

O BOC Group

BOC Group tworzy i oferuje zaawansowane oprogramowanie do modelowania organizacji, które pozwala skutecznie zarządzać w epoce cyfrowej. Narzędzia firmy są tworzone z myślą o współpracy z innymi. Można je łatwo dostosować do potrzeb organizacji oraz wykorzystać z innymi aplikacjami w ramach szerokiego ekosystemu.

Do globalnych klientów ADOIT należą między innymi Allianz, Dentsu Aegis, iHeart Media, PostFinance, Vienna International Airport.

Logo - https://mma.prnewswire.com/media/1984109/4461388/BOC_Logo.jpg

Źródło: BOC Products & Services AG

KONTAKT:

BOC Information Technologies Consulting Sp. z o.o.

Zbigniew Misiak

Senior Consultant