Bybit P2P organizuje wydarzenie Festive Duo z okazji drugiej rocznicy istnienia serwisu

02.01.2024, 13:34aktualizacja: 02.01.2024, 13:39

PR Newswire/Bybit

DUBAJ, ZEA, 29 grudnia 2023 r. /PRNewswire/ -- Bybit, trzecia co do wielkości na świecie giełda kryptowalutowa pod względem wolumenu obrotów, z przyjemnością ogłasza drugą rocznicę istnienia serwisu Bybit P2P. Bybit P2P od dwóch lat umożliwia użytkownikom nabywanie i sprzedaż kryptowalut od siebie nawzajem w bezpiecznym i efektywnym środowisku. Dzisiaj będzie celebrować to osiągnięcie, ogłaszając P2P Festive Duo. Podczas wydarzenia organizowanego, aby uczcić dynamiczny rozwój, będzie można zdobyć kupony P2P o wartości do 17 USDT, które posłużą do transakcji kryptowalutowych.

W zaledwie 2 lata serwis Bybit P2P odnotował znaczny wzrost - platforma liczy 42 tys. aktywnych codziennie użytkowników, a dotychczas zawarto za jej pośrednictwem ponad 45 milionów transakcji. Ostatnio pobili rekord, przekraczając liczbę 80 tys. transakcji jednego dnia, co podkreśla ogromną popularność i niesłabnącą atrakcyjność platformy.

Bybit P2P to więcej niż platforma - to dynamicznie rozwijająca się społeczność entuzjastów kryptowalut, który łączy pasja do aktywów cyfrowych. Weź udział w ekskluzywnych wydarzeniach, nawiąż kontakt z innymi traderami i przeżyj z nimi przygodę w świecie kryptowalut.

Przyłącz się do świętowania: szczegóły wydarzenia P2P Festive Duo

Czas trwania wydarzenia: 26 grudnia 2023 r. 10:00 UTC - 17 stycznia 2024 r. 10:00 UTC

Wykonaj proste zadania: dokonaj pierwszej transakcji P2P, zaproś znajomych i poleć platformę innym.

Zdobądź kupony o wartości do 17 USDT: wykorzystaj je m.in. na zniżki w opłatach i do przyspieszenia transakcji.

Odwiedź stronę Bybit, aby dowiedzieć się więcej o wydarzeniu i skorzystać z przywilejów dostępnych w ramach P2P Festive Duo: https://announcements.bybit.com/article/p2p-festive-duo-grab-up-to-17-usdt-p2p-coupons--blt766f5350f9452d73/

#Bybit / #TheCryptoArk

Bybit

Bybit, trzecia co do wielkości giełda kryptowalutowa skupiająca 20 milionów użytkowników, powstała w 2018 r. i stanowi profesjonalną platformę, na której inwestorzy i traderzy kryptowalutowi mogą korzystać z ultraszybkiego silnika dopasowującego, całodobowej obsługi klienta oraz wielojęzycznego wsparcia. Bybit jest dumnym partnerem mistrzów świata konstruktorów i kierowców Formuły 1 - zespołu Oracle Red Bull Racing.

Więcej informacji na temat Bybit: Bybit Press.

Szczegółowe informacje znajdują się na stronie https://www.bybit.com

Aktualności publikowane są w zakładce Społeczności i media społecznościowe Bybit

Discord | Facebook | Instagram | LinkedIn | Reddit | Telegram | TikTok | X (Twitter) | Youtube

Zdjęcie - https://mma.prnewswire.com/media/2309041/IMG_4691.jpg