DOOGEE X5 MAX zawierający Android 6.0, baterię 4000 mAh oraz czytnik linii papilarnych trafia na rynek za 64,99 USD

08.06.2016, 12:42aktualizacja: 08.06.2016, 12:42

SHENZHEN, Chiny, 8 czerwca 2016 r. /PRNewswire/ - X5 MAX firmy DOOGEE, najbardziej oszczędny smartfon 2016 roku, będący usprawnioną wersją X5, cieszącego się wzięciem w 2015 roku jest już w sprzedaży i zawiera sześć wspaniałych, przełomowych udoskonaleń.

Zdjęcie - http://photos.prnewswire.com/prnh/20160607/376298

Bateria o wysokiej ładowności 4000 mAh

Dodano baterię o wysokiej ładowności 4000 mAh bez powiększenia jej grubości. Ładowność podniesiono o 67%, co stanowi 2,5 dnia użytkowania w normalnych warunkach.

Szybki czytnik linii papilarnych z 7 funkcjami

DOOGEE dodała do urządzenia w cenie 64,99 USD - czytnik linii papilarnych, stosowany zazwyczaj w prestiżowych modelach. Pozwala on na identyfikację w zakresie 360 stopni, potrafi zapisać pięć różnych odcisków palców i może poszczycić się siedmioma funkcjami takimi jak: blokada aplikacji, sterowanie fotoaparatem, launcherem, galerią, muzyką i plikami wideo, funkcją blokowania i odblokowania ekranu.

Dwa fotoaparaty 8,0 MP, fotoaparat przedni z 4 migawkami

Fotoaparat przedni i tylny zostały usprawnione do 8,0 MP, z automatycznym systemem upiększania i 4 trybami migawek: migawka głosowa, migawka linii papilarnych, migawka uśmiechu i migawka gestu V.

Metalowa rama i zaokrąglony kształt

Usprawniono również konstrukcję - rama z powlekanego metalu i zaokrąglony kształt nadają telefonowi bardziej stylowy wygląd i wrażenie.

Dostosowany interfejs użytkownika oparty na systemie Android 6.0

Najnowsza aktualizacja systemu Android 6.0 z pozwoleniami dla aplikacji chroni prywatność użytkownika przed złośliwymi aplikacjami. Wraz z usprawnionym interfejsem użytkownika usprawniono także doświadczenie użytkowania i przyśpieszono aparat w porównaniu z poprzednią wersją.

System podwójnej tożsamości

Nowa funkcja pozwala użytkownikom na korzystanie jednocześnie z dwóch kont w aplikacjach sieci społecznościowych, na przykład Facebook, Twitter i innych. Użytkownik ma tym samym możliwość oddzielenia życia profesjonalnego i prywatnego.

Ponadto X5 MAX posiada 5-calowy ekran IPS i obsługuje dwie karty SIM.

DOOGEE

DOOGEE - światowy producent inteligentnych urządzeń końcowych daje światu tanie, a zarazem wydajne smartfony oraz inne inteligentne urządzenia końcowe. Zgodnie ze swoim motto „uczciwość, innowacja i duch pionierski" firma urosła do skali wpływowego producenta, ustalającego kierunek rozwoju w tej dziedzinie i sprzedającego swoje produkty w ponad 200 krajach i regionach Europy, Ameryki Północnej, Azji, Bliskiego Wschodu i Afryki.

Bezpośrednie odsyłacze do sprzedaży:

Amazon (Hiszpania)

Amazon (Włochy)

Amazon (Francja)

Aliexpress

Więcej szczegółów i zdjęć można znaleźć na http://www.doogee.cc/products-detail.php?ProId=69

DOOGEE poszukuje dystrybutorów na całym świecie. Zainteresowanych prosimy o wysłanie wiadomości tutaj: see@doogee.cc

Więcej informacji można otrzymać, pisząc pod adres: blair@doogee.cc

Źródło: DOOGEE Global

Data publikacji 08.06.2016, 12:42