Dreame prezentuje robota sprzątającego L10 Prime z udoskonaloną technologią mopowania

08.08.2023, 10:08aktualizacja: 08.08.2023, 10:14

PR Newswire/Dreame Technology

BERLIN, 8 sierpnia 2023 r. /PRNewswire/ -- Po pomyślnym wprowadzeniu na rynek serii innowacyjnych rozwiązań bezobsługowych odkurzaczy, spółka Dreame Technology, czołowa innowacyjna marka produktów konsumpcyjnych, która skupia się na inteligentnych urządzeniach do sprzątania domu z technologią napędu nr 1 na świecie, zapewniającą najwyższe wartości obrotów na minutę, ogłosiła premierę najnowszego produktu z serii robotów sprzątających: L10 Prime. Jako zmodyfikowana wersja W10, robot L10 Prime łączy w sobie moc odkurzacza klasy premium i wszechstronność mopa w jednym kompleksowym automatycznym flagowym produkcie stworzonym dla wygody użytkowników. Planowana data wprowadzenia na rynek Europy Południowo-Zachodniej to 8 sierpnia, kiedy to L10 Prime zdefiniuje na nowo sprzątanie domu dzięki niezrównanej wydajności i wygodzie użytkowania.

Udoskonalona technologia mycia podłóg

L10 Prime automatycznie zmienia tryby czyszczenia, dostosowując się do różnych powierzchni z wykorzystaniem funkcji podnoszenia nakładek o 7 mm, co jest wyrazem w pełni uniwersalnego charakteru urządzenia. Obrotowy mop połączony z szorowaniem pod ciśnieniem skutecznie usuwa plamy, rozlane pływy i niewidoczne drobinki, aby podłogi twarde były wypolerowane a dywany nieskazitelnie czyste dla najlepszych rezultatów.

Pojemnik na wodę o pojemności 2,5 l umożliwiający niezakłócone doświadczenie płynące ze sprzątania

Martwisz się o częste napełnianie pojemnika? Bez obaw. Dzięki systemowi automatycznego napełniania, duży zbiornik L10 Prime o pojemności 2,5 l jest zawsze napełniony pozwalając na niezakłócone sprzątanie, podczas gdy zdejmowana płytka do szorowania z wypustkami i funkcja automatycznego czyszczenia nakładek mopujących sprawiają, że urządzenie jest niezwykle łatwe w utrzymaniu.

Bezkompromisowa moc ssania

Niepozorny wygląd urządzenia kryje w sobie niezwykłą wydajność w zakresie pielęgnacji domu. L10 Prime nie jest oszczędny jeśli chodzi o parametry ssania, ponieważ moc ssania na poziomie 4000Pa zapewniono dla niepozornego urządzenia, wyposażonego również w gumową szczotkę obrotową bez włosia, co pozwala na bezproblemowe zapobieganie wplątywaniu się włosów i zbieranie drobnych zanieczyszczeń.

Informacje dla kupujących

Zestaw L10 Prime zawiera wszytko czego potrzebujesz, aby twój dom był perfekcyjnie wysprzątany:

• 1x robot sprzątający spełniający złoty standard,
  • 1x stacja dokująca pozwalająca na nieprzerwane ładowanie,
  • 1x szczotka boczna pozwalająca na sprzątanie rogów pomieszczenia,
  • 2x nakładki mopujące (założone),
  • 2x uchwyty nakładek mopujących,
  • 1x kabel zasilania,
  • 1x instrukcja obsługi.

Robot sprzątający L10 Prime będzie dostępny w sprzedaży internetowej na oficjalnych stronach Dreame w portalu Amazon we Włoszech, Francji, w Niemczech i Hiszpanii od 8 sierpnia 2023 r., a do sklepów stacjonarnych trafi niewiele później.

Szczegółowe informacje znajdują się na stronach sklepu Dreame w Portalu Amazon:

Dreame Technology

Firma Dreame Technology, założona w 2017 roku, to innowacyjna marka produktów konsumpcyjnych, która skupia się na inteligentnych urządzeniach do sprzątania domu. Wizją firmy jest poprawa jakości życia dzięki technologii. Jesteśmy na Facebooku, Instagramie i Twitterze. Szczegółowe informacje znajdują się na stronie https://de.dreametech.com/

Zdjęcie - https://mma.prnewswire.com/media/2167837/image_1.jpg

Źródło: Dreame Technology