Pobierz materiał i Publikuj za darmo
Wokół zmian w energetyce
Dynamiczne zmiany, którym podlega sektor energetyki, oddziałują na przedsiębiorców niezależnie od branży. Transformacja energetyczna jest dla nich szansą i daje nowe możliwości rozwoju biznesu, ale również wiąże się z obawami.
„E.ON Talks jest inicjatywą, dzięki której przedsiębiorcy mogą znaleźć odpowiedzi na swoje pytania, a także czerpać inspiracje. To dlatego, że nasi rozmówcy dzielą się swoimi doświadczeniami, wiedzą i pomysłami - mówi Joanna Waszak, kierowniczka komunikacji marketingowej w E.ON Polska i twórczyni podcastu. - Popularność tego projektu uświadomiła mi jak bardzo informacje, którymi dzielimy się w ramach E.ON Talks, są potrzebne i przydatne. Jako duża, międzynarodowa spółka energetyczna mamy realny wpływ na zmiany rynkowe. Czujemy się odpowiedzialni za to, by pomóc przedsiębiorcom w zielonej transformacji”.
Nowy format i nowi prowadzący
E.ON Talks to autorski cykl podcastów realizowany przez grupę energetyczną E.ON w Polsce.
W nowym sezonie eksperci omówią na czym polega transformacja energetyczna i jakie zmiany przyniesie dla polskich przedsiębiorców. Pierwszy odcinek w 2024 roku poprowadzi Joanna Waszak, a jej gościem będzie Maciej Stańczuk, ekspert Business Centre Club ds. energetyki i transformacji energetycznej. Rozmówcy postarają się wyjaśnić dlaczego transformacja energetyczna jest jednym z największych wyzwań dla firm działających w Polsce.
Nowy sezon to 14 odcinków, które będą pojawiać się co trzy tygodnie. Obok Joanny Waszak rozmowy poprowadzą Anna Karanik, senior menedżerka w pionie klienta biznesowego w E.ON Polska, oraz Patryk Żółtowski, kierownik ds. kluczowych klientów, który odpowiada za zespół sprzedaży fotowoltaiki do klientów biznesowych. Każdy z prowadzących wniesie do dyskusji unikalne doświadczenia i perspektywę biznesową ze swojego obszaru.
Wszystkie odcinki E.ON Talks dostępne w jednym miejscu
Wszystkie odcinki podcastu E.ON Talks są udostępniane na dedykowanej stronie E.ON Polska oraz na platformach streamingowych YouTube, Spotify i w aplikacjach podcastowych iTunes, Podcasty Google i Spreaker.
Źródło informacji: E.On
Pobierz materiał i Publikuj za darmo
bezpośredni link do materiału
POBIERZ ZDJĘCIA I MATERIAŁY GRAFICZNE
Zdjęcia i materiały graficzne do bezpłatnego wykorzystania wyłącznie z treścią niniejszej informacji
Data publikacji | 05.03.2024, 09:23 |
Źródło informacji | E.On |
Zastrzeżenie | Za materiał opublikowany w serwisie PAP MediaRoom odpowiedzialność ponosi – z zastrzeżeniem postanowień art. 42 ust. 2 ustawy prawo prasowe – jego nadawca, wskazany każdorazowo jako „źródło informacji”. Informacje podpisane źródłem „PAP MediaRoom” są opracowywane przez dziennikarzy PAP we współpracy z firmami lub instytucjami – w ramach umów na obsługę medialną. Wszystkie materiały opublikowane w serwisie PAP MediaRoom mogą być bezpłatnie wykorzystywane przez media. |
Pozostałe z kategorii
-
Image
Rozszerzona odpowiedzialność producenta to wyzwanie dla producentów, samorządów, branży odpadowej i recyklerów PAP
Dla nas najważniejszym elementem ostatnich dni i tygodni jest rozszerzona odpowiedzialność producenta, ponieważ dotyka ona całego obiegu materiałowego: od producentów, przez samorządy, branżę odpadową, po recyklerów – podkreślił Kamil Majerczak, CEO PreZero w Polsce, podczas XXXIV Forum Ekonomicznego w Karpaczu.- 15.09.2025, 11:41
- Kategoria: Biznes i finanse
- Źródło: PAP MediaRoom
-
Image
XXXIV Forum Ekonomiczne w Karpaczu - wiodąca platforma dialogu
Ponad 6 tysięcy gości przyjechało na XXXIV Forum Ekonomiczne w Karpaczu, które odbyło się w dniach 2-4 września 2025 roku. Przez trzy dni przedstawiciele polityki, biznesu, ekonomii, nauki i kultury z ponad 50 krajów świata debatowali o najważniejszych wyzwaniach współczesności, koncentrując się wokół hasła przewodniego tegorocznego Forum: „Czas transformacji - jaka będzie Europa przyszłości?”.- 15.09.2025, 11:40
- Kategoria: Biznes i finanse
- Źródło: Fundacja Instytut Studiów Wschodnich
-
Image
Maczfit i smaki dzieciństwa
Każdy z nas ma w pamięci zapachy i smaki, które przenoszą nas do beztroskich lat dzieciństwa. Wystarczy je przywołać, by znów poczuć się jak dziecko - siedzące przy kuchennym stole i czekające na ulubione danie przygotowane z sercem przez mamę czy babcię. Aromat drożdżowych racuchów unoszący się w kuchni, kremowy budyń z cynamonem jedzony prosto z rondelka, gorąca zupa pomidorowa czy makaron z truskawkami i śmietaną - właśnie takie dania zapamiętujemy na całe życie. Są częścią naszych historii i rodzinnych tradycji.- 15.09.2025, 10:46
- Kategoria: Biznes i finanse
- Źródło: Maczfit
Newsletter
Newsletter portalu PAP MediaRoom to przesyłane do odbiorców raz dziennie zestawienie informacji prasowych, komunikatów instytucji oraz artykułów dziennikarskich, które zostały opublikowane na portalu danego dnia.
ZAPISZ SIĘ