ERBUD SA (25/2023) Podpisanie znaczącej Umowy o wartości 64.2 mln PLN netto na budowę budynku mieszkalnego wielorodzinnego z usługami oraz garażem podziemnym przy ul. Ciszewskiego w Warszawie.

28.06.2023, 10:19aktualizacja: 28.06.2023, 10:21

Raport bieżący 25/2023

Zarząd ERBUD S.A. (Emitent) informuje, że w dniu dzisiejszym podpisał znaczącą Umowę o wartości 64.2 mln PLN netto na budowę budynku mieszkalnego wielorodzinnego z usługami oraz garażem podziemnym przy ul. Ciszewskiego w Warszawie.

LP WYSZCZEGÓLNIENIE DANE Z KONTRAKTU

1 Data zawarcia kontraktu 28.06.2023 roku UMOWA ZAWARTA POD WARUNKIEM ZAWIESZAJĄCYM - UMOWA WCHODZI W ŻYCIE PO OTRZYMANIU OD INWESTORA PISMA O SPEŁNIENIU SIĘ WARUNKU ZAWIESZAJĄCEGO.

2 Inwestor (dokładna nazwa i siedziba) "PROJEKT CISZEWSKIEGO spółka z ograniczoną odpowiedzialnością spółka komandytowa

ul. Chocimska nr 14A lok. 8, 00-791 Warszawa"

3 Wartość kontraktu 64 159 000,00 PLN netto

4 Przedmiot kontraktu Budynek mieszkalny wielorodzinny z usługami oraz garażem podziemnym