Firma Honiture zaprezentuje podczas targów GITEX i Targów Kantońskich najnowsze innowacje w zakresie technologii sprzątania przyjaznych właścicielom zwierząt domowych

18.10.2024, 10:33aktualizacja: 18.10.2024, 10:36

PR Newswire/ Honiture

DUBAI, ZEA, 18 października 2024 r. /PRNewswire/ -- Firma Honiture zwiększa inwestycje w technologie sprzątania przyjazne właścicielom zwierząt domowych i technologie głębokiego czyszczenia, aby zapewnić rodzinom posiadającym zwierzęta innowacyjne i wygodne rozwiązania w zakresie sprzątania. Dowodem zaangażowania firmy są najnowsze innowacje Honiture, które zostaną zaprezentowane podczas targów GITEX w Dubaju i Targów Kantońskich - dwóch wiodących imprez w sektorze zaawansowanych technologii.

Innowacyjna i inteligentna opieka nad zwierzętami: samoczyszcząca kuweta dla kota

Samoczyszcząca kuweta dla kota stworzona przez Honiture została zaprojektowana w celu ułatwienia usuwania kocich odchodów, oferując właścicielom wygodniejsze i bardziej higieniczne rozwiązanie. Dzięki wbudowanym, wysoce precyzyjnym czujnikom i aplikacji do zdalnego sterowania właściciele zwierząt mogą monitorować bezpieczeństwo, zdrowie i korzystanie z kuwety przez swojego kota, nawet będąc poza domem. Przestronność kuwety sprawia, że wygodnie zmieszczą się w niej także większe koty, a 9-litrowy pojemnik na odpady zapewnia długotrwałe utrzymanie czystości. Ponadto dezynfekcja promieniami UV skutecznie eliminuje nieprzyjemne zapachy, zapewniając zaawansowaną, higieniczną i inteligentną alternatywę dla tradycyjnych kuwet.

Rozwiązania zapewniające dokładne czyszczenie: odkurzacze bezprzewodowe i roboty odkurzające

Honiture oferuje rozwiązania oparte na technologii inteligentnego sprzątania, w tym bezprzewodowy odkurzacz X7 i robot odkurzający T10+, zaprojektowane z myślą o różnorodnych potrzebach związanych ze sprzątaniem w domu. Odkurzacz X7 jest wyposażony w mocny, bezszczotkowy silnik o mocy 550 W, który zapewnia ssanie na poziomie 45 kPa, skutecznie radząc sobie z brudem, zanieczyszczeniami i sierścią zwierząt domowych. Wyposażone w 7-warstwowy system filtracji urządzenie zapewnia dokładną czystość. Odkurzacz automatyczny T10+, wyposażony w zaawansowaną technologię nawigacji ToF, gwarantuje precyzyjną nawigację i unikanie przeszkód, zapewniając kompleksowe czyszczenie w trudno dostępnych miejscach.

„Cieszymy się, że możemy zaprezentować nasze najnowsze osiągnięcia w obszarze technologii ukierunkowanej na właścicieli zwierząt domowych podczas targów GITEX i Targów Kantońskich - powiedział Samson Lee, dyrektor ds. marketingu w Honiture. - Nasze innowacyjne produkty, w tym samoczyszcząca kuweta dla kota i wydajne odkurzacze, zostały zaprojektowane tak, aby opieka nad zwierzętami była łatwiejsza i bardziej efektywna, odzwierciedlając nasze zaangażowanie w jakość i zadowolenie klientów”.

Po targach GITEX i Targach Kantońskich Honiture będzie wdrażać kolejne innowacje w zakresie inteligentnych rozwiązań sprzątających, które zostaną zaprezentowane odbiorcom z całego świata podczas targów CES zaplanowanych na 7-10 stycznia 2025 r.

Honiture

Założona w 2019 roku firma Honiture jest pionierem w dziedzinie technologii inteligentnego domu cyfrowego, specjalizującym się w przyjaznych dla użytkownika i innowacyjnych produktach dla właścicieli zwierząt domowych i entuzjastów technologii. Więcej informacji można znaleźć na stronie: honiture.com.

Zdjęcie - https://mma.prnewswire.com/media/2532211/Honiture_at_GITEX_and_the_Canton_Fair.jpg

Źródło: Honiture

Źródło informacji: PR Newswire