GrillEye® Pro Plus: znowu zrewolucjonizowaliśmy rynek przy pomocy łączności w chmurze

27.05.2019, 12:55aktualizacja: 27.05.2019, 12:55

GrillEye®

ATENY, 28 maja 2019 r. /PRNewswire/ - Po roku wprowadzania udoskonaleń G&C może oficjalnie zaprezentować GrillEye® PRO Plus – termometr, który stanowi przełom w polu grillowania i gotowania. Stworzony przez entuzjastów grilla dla entuzjastów grilla PRO Plus spełnia oczekiwania nawet najbardziej wymagających kucharzy w prosty i profesjonalny sposób.

GrillEye PRO Plus pozawala monitorować warunki w wędzarce, grillu lub piekarniku z dowolnego miejsca dzięki dodaniu łączności z chmurą do funkcji Bluetooth i Wi-Fi. Produkt jest w całości wytwarzany z Europie. Zastosowano w nim połączenie sprzętu i oprogramowania objęte zgłoszeniem patentowym na platformie technologicznej, która stanowi podstawę dla coraz to bogatszego zestawu funkcji i której głównym celem jest zwiększenie komfortu obsługi.

Płynna obsługa

GrillEye® PRO Plus umożliwia proste połączenie z inteligentnymi urządzeniami. Za pośrednictwem intuicyjnej w obsłdze aplikacji GrillEye® PRO dostępnej na urządzenia z systemem iOS, Apple Watch i Android informuje użytkownika o osiągnięciu przez przygotowaną potrawę odpowiedniej temperatury. Aplikacja umożliwia dostosowanie poszczególnych ustawień oraz cechuje się atrakcyjną szatą graficzną. Ponadto wykorzystuje algorytmy przewidywania końca gotowania oraz inne rozwiązania, dzięki którym grillowane potrawy mają idealny smak – tak, jak lubisz.

Rewolucyjne funkcje:

• Monitorowanie w chmurze. Śledź temperaturę przygotowywanych potraw poza siecią domową bez ograniczeń. Objęta zgłoszeniem patentowym technologia hybrydowej, bezprzewodowej łączności umożliwia monitoring zdalny oraz w sieci lokalnej, gdy łączność przez sieć WiFi® jest niedostępna. GrillEye® PRO Plus automatycznie przełącza się pomiędzy dostępnymi połączeniami, aby osiągnąć ciągłość połączenia i optymalne zarządzanie energią.
  • System wyświetlacza adaptacyjnego (ang. Adaptive Display System – A.D.S. – objęty zgłoszeniem patentowym). GrillEye® PRO Plus został wyposażony w duży wyświetlacz o przekątnej 2,7" z aktywną matrycą, który przedstawia informacje dynamicznie dostosowywane do potrzeb użytkownika, które pozostają czytelne nawet w pełnym słońcu.
  • Czujniki temperatury typu 2 w 1 zatwierdzone przez FDA. GrillEye® PRO Plus został wyposażony w 2 czujniki wykonane w całości ze stali nierdzewnej i aluminium klasy kosmicznej, co gwarantuje wytrzymałość w trudnych warunkach panujących podczas grillowania. Ponadto urządzenie wyposażono w 2 zaciski wykonane ze stali nierdzewnej wysokiej jakości, które umożliwiają monitorowanie temperatury otoczenia.
  • 8 wejść do czujników. GrillEye® PRO Plus umożliwia śledzenie temperatury 8 różnych czujników w tym samym czasie

Niepowtarzalny wygląd

Kształt GrillEye® PRO Plus stanowi połączenie ergonomii i współczesnej estetyki. W efekcie otrzymaliśmy innowacyjny produkt o niepowtarzalnym wyglądzie zapewniający doskonałe wrażenia podczas grillowania i gotowania w stylowej formie.

Informacje ogólne:

Dostępność i cena. GrillEye® PRO Plus jest dostępny u wielu sprzedawców: https://grilleye.com/wheretobuy/index.html\

Sugerowana cena detaliczna 99,90 USD lub 99,90 €

Obrazy w wysokiej rozdzielczości: https://grilleye.com/media/

Facebook: http://facebook.com/grilleye

Instagram: https://www.instagram.com/grilleye_original/

G&C® ltd GrillEye.com

Materiał wideo: https://mma.prnewswire.com/media/892645/GrillEye_PRO_Plus_Cloud_Game_Changer.mp4

Zdjęcie - https://mma.prnewswire.com/media/892646/GrillEye.jpg

Zdjęcie - https://mma.prnewswire.com/media/892648/GrillEye_Cooking.jpg