Hillstone zdobył wyróżnienie klientów w edycji 2020 Gartner Peer Insights Customers’ Choice w kategorii „zapory sieciowe”

23.01.2020, 14:52aktualizacja: 23.01.2020, 14:52

Wyróżnienie klientów Gartner Peer Insights Customers' Choice Distinction przyznawane jest w oparciu o feedback i oceny profesjonalnych użytkowników posiadających doświadczenie w nabywaniu, wdrażaniu lub używaniu danego produktu lub usługi.

Santa Clara, Kalifornia -- (BUSINESS WIRE) — Spółka Hillstone Networks, będąca czołowym dostawcą rozwiązań z zakresu bezpieczeństwa sieciowego dla przedsiębiorstw i zarządzania ryzykiem ma przyjemność ogłosić, że została wyróżniona przez klientów w edycji 2020 Gartner Peer Insights Customers’ Choice w kategorii ‘zapory sieciowe’. Spółce przyznano łączną ocenę 4,8 z 5 gwiazdek na podstawie recenzji klientów wg stanu na dzień 22 stycznia 2020 r.

Sfera cyberbezpieczeństwa to w dzisiejszych czasach złożone zagadnienie. Nowopowstające technologie – takie jak internet rzeczy, sztuczna inteligencja czy przetwarzanie w chmurze hybrydowej – poszerzyły pole manewru dla cyberataków na organizacje, przez co wykrywanie i zrozumienie skali, na jaką przeprowadzane są dziś ataki, staje się o wiele trudniejszym wyzwaniem. Hillstone wykorzystuje opracowane przez siebie zaawansowane strategie i technologie działające w oparciu o sztuczną inteligencję, które umieszczono zarówno na obwodzie sieci w celu blokowania ataków, jak i wewnątrz sieci w celu wykrywania, namierzania i osłabiania naruszeń cyberbezpieczeństwa, którym nie udało się zapobiec.

„Jesteśmy przekonani, że uzyskane przez nas wyróżnienie klientów w edycji 2020 Gartner Peer Insights Customers’ Choice w kategorii ‘zapory sieciowe’ odzwierciedla nasze zaangażowanie w zapewnienie naszym klientom produktów światowej klasy wraz z wysokim standardem obsługi – powiedział Tim Liu, dyrektor techniczny i członek założyciel spółki Hillstone Networks. - Wciąż wprowadzamy nowatorskie rozwiązania podczas wdrażania planu działania ukierunkowanego na sprostanie potrzebom naszych klientów i jesteśmy wdzięczni za feedback, jakiego nam dostarczają w serwisie Gartner Peer Insights”.

Peer Insights:

Peer Insights to platforma internetowa oferująca oceny i recenzje oprogramowania i usług IT przygotowywanych przez i dla specjalistów z branży IT oraz osób decyzyjnych w sprawie wyboru technologii. Jej celem jest pomoc liderom z branży IT w podejmowaniu trafnych decyzji zakupowych w oparciu o wnikliwą analizę oraz wsparcie dostawców technologii w ulepszaniu ich produktów poprzez dostarczanie obiektywnych, bezstronnych opinii od ich klientów. Gartner Peer Insights dysponuje ponad 215.000 zweryfikowanymi recenzjami w zakresie przeszło 340 rynków. Więcej informacji na www.gartner.com/reviews/home.

Disclaimer:

Na wyróżnienie klientów Gartner Peer Insights Customers’ Choice składają się subiektywne opinie indywidualnych użytkowników końcowych, oceny oraz dane wykorzystane w odniesieniu do udokumentowanej metodologii; nie odzwierciedlają poglądów ani nie są wyrazem aprobaty spółki Gartner ani jej podmiotów stowarzyszonych.

Hillstone Networks

Rozwiązania w zakresie bezpieczeństwa sieciowego dla przedsiębiorstw i zarządzania ryzykiem proponowane przez Hillstone Network to widoczność, specjalistyczne dane i ochrona, które sprawiają, że przedsiębiorstwa są w stanie kompleksowo rozpoznawać, rozumieć i podejmować natychmiastowe działania w obliczu cybernetycznych zagrożeń. Produkty i usługi Hillstone, uznane przez czołowych analityków oraz cieszące się zaufaniem przedsiębiorstw o zasięgu globalnym, obejmują kompleksowe rozwiązania dla firm, począwszy od architektury rozproszonych zasobów Edge po technologię chmury, tym samym zmniejszając całkowity koszt nabycia i eksploatacji. Więcej informacji na www.hillstonenet.com.

Wersja źródłowa komunikatu dostępna na businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20200122005768/en/

Źródło: Hillstone Networks

Zeyao Hu