Hisense rozpala sportowe emocje i zaprasza do oglądania igrzysk w Paryżu na dużych ekranach

29.07.2024, 08:37aktualizacja: 29.07.2024, 08:39

PR Newswire/Hisense

QINGDAO, Chiny, 26 lipca 2024 r. /PRNewswire/ -- W obliczu rozpoczęcia największego na świecie wydarzenia sportowego Hisense, globalny lider elektroniki użytkowej oraz sprzętu RTV i AGD, rozpala emocje sportowe prosto z Paryża kampanią „Big Game, Big Screen”.

Głównym elementem trwającej globalnej kampanii promocyjnej Hisense jest olśniewający 100-calowy telewizor U7 ULED, który zmieni każdy salon w najlepszą salę projekcyjną i pozwoli przenieść emocje związane ze śledzeniem elitarnych zmagań sportowych na duży ekran domowy dzięki technologii wyświetlania 100-calowych telewizorów ULED.

Firma Hisense zajęła pierwsze miejsce na świecie pod względem sprzedaży 100-calowych telewizorów w 2023 r. i w pierwszym kwartale 2024 r. Firma jest na dobrej drodze, aby zdobyć serca zapalonych kibiców sportowych, wychodząc naprzeciw erze telewizorów 100-calowych i wprowadzając największe w branży telewizory LED.

W sierpniu widzowie mogą cieszyć się zmaganiami pomiędzy najlepszymi sportowcami i dać się pochłonąć wrażeniom z oglądania na 100-calowych ekranach w ramach szerokiej gamy linii telewizorów Hisense z wykorzystaniem najnowszych technologii obrazu i dźwięku.

Zdobywcą podium wśród telewizorów Hisense jest seria U7 Mini-LED ULED, która posiada natywną częstotliwość odświeżania 120 Hz i tryb AI Sports, który usuwa „szumy” z wykorzystaniem dynamicznego algorytmu powstałego z myślą o przedmiotach w ruchu, zapewniając dynamiczny, krystalicznie czysty obraz podczas oglądania rozgrywek sportowych.

Najnowsze technologie kontroli podświetlenia i kolorystyki ekranów LED-owych dają wysoce wyraźny obraz o żywych kolorach. Z kolei silnik Hisense Hi-View podnosi ogólną jakość obrazu dzięki autentycznym kolorom, doskonałemu kontrastowi oraz czytelnej dynamice i wysokiej szczegółowości obrazu.

Telewizor U7 ULED TV, zaprojektowany, aby dostarczać niezrównanych, immersyjnych wrażeń, pozwoli uzyskać mistrzowską jakość obrazu podczas śledzenia wydarzeń sportowych. Dzięki Hisense i ekranom 100-calowym najważniejsze wydarzenia sportowe nigdy już nie będą takie same.

Hisense

Hisense jest czołową międzynarodową marką urządzeń domowych i elektroniki użytkowej oraz oficjalnym partnerem UEFA EURO 2024™. Hisense zajmuje 2. miejsce na świecie w rankingu Omdia pod względem dostaw telewizorów i jest liderem w sprzedaży telewizorów 100-calowych zarówno w 2023 r., jak i w I kw. 2024 r. Firma cały czas dynamicznie się rozwija i obecnie działa już w przeszło 160 państwach, specjalizując się w produktach multimedialnych, urządzeniach RTV i AGD oraz inteligentnych rozwiązaniach IT.

Zdjęcie - https://mma.prnewswire.com/media/2469797/photo.jpg

Źródło: Hisense