Intella X we współpracy z Polygon Labs zaprezentuje swoją platformę i gry dla Web3 podczas GDC

16.03.2023, 14:57aktualizacja: 16.03.2023, 15:01

PR Newswire/NEOWIZ Corporation

SAN FRANCISCO, 16 marca 2023 r. /PRNewswire/ -- Intella X, nowatorska platforma gamingowa stworzona dla Web3 przez NEOWIZ - koreańskiego giganta w branży gier - wspólnie z Polygon Labs weźmie udział w nadchodzącym zjeździe Game Developers Conference (GDC) w San Francisco.

22 marca na stoisku Polygon Labs platforma gamingowa Web3 zaprezentuje szereg produkcji, w tym FPS-a „A.V.A”, projekt tokenów PFP „Early Reitired Cats Club”, a także demo „EOS Gold” - nadchodzącej nowości MMORPG dla Web3 produkcji Blue Portion.

„Jesteśmy zachwyceni współpracą z Polygon Labs podczas GDC 2023 - powiedział rzecznik Intella X. - Bardzo cieszy nas też możliwość zaprezentowania naszych najnowszych pozycji Web3 na stanowisku Polygon. Gry te zapewnią wyjątkowe i niezapomniane wrażenia”.

„Intella X dokonuje imponujących postępów w grach Web3 dzięki najnowocześniejszej platformie i niezrównanemu poziomowi oferowanych treści, co sytuuje ją wśród liderów branży - powiedział Urvit Goel, wiceprezes i dyrektor ds. rozwoju działalności międzynarodowej w Polygon Labs. - Będziemy mieli przyjemność pochwalić się naszą ofertą na stoisku Polygon Labs podczas GDC”.

Odbędzie się również wydarzenie, podczas którego Intella X stworzy na miejscu białą listę NFT dla nadchodzącego projektu NFT PFP - „Early Retired Cats Club”. W wydarzeniu można wziąć udział na stoisku Polygon. Zwycięzcy zostaną wybrani losowo, a nagrodą będzie możliwość wybicia tokenów wyczekiwanych projektów NFT PFF w Polygon Network.

Przed ogłoszeniem udziału w Game Developers Conference firma Intella X przeprowadziła limitowaną premierę (Soft Launch) portfela Intella X („Intella X Wallet”), a także wydała pierwszą pozycję z serii zaplanowanych na 2023 r. gier.

Intella X niedawno zawarła również współpracę z IndiGG na potrzeby GameOn - internetowej kampanii marketingowej prowadzonej przez INDIGG i Polygon Labs w celu promocji zdrowych nawyków wśród graczy.

W pierwszej połowie 2023 r. odbędzie się oficjalna premiera szeregu usług platformowych Intella X, w tym autorskiej giełdy zdecentralizowanej (DEX), Launchpadu tokenów NFT i Rynku (Marketplace) w pierwszej połowie 2023 r.

Więcej informacji na temat stworzonej przez IntellaX platformy gamingowej i gier Web3 można uzyskać na stanowisku Polygon podczas GDC 2023.

Zdjęcie - https://mma.prnewswire.com/media/2034203/Intella_X.jpg

Źródło: NEOWIZ Corporation