Letnia promocja EcoFlow zachęca klientów do korzystania z rozwiązań bazujących na zrównoważonych źródłach energii

20.06.2023, 17:32aktualizacja: 20.06.2023, 17:35

PR Newswire
Letnia promocja EcoFlow oferuje obniżki cen stacji zasilania DELTA Max oraz balkonowych systemów solarnych PowerStream, jak również inteligentnych urządzeń Glacier i Wave 2. Ekskluzywne i ograniczone czasowo oferty dostępne będą na stronie EcoFlow oraz na Amazonie. Za zakupy dokonane na stronie EcoFlow przyznawana będzie podwójna liczba punktów EcoCredits.

DUSSELDORF, Niemcy, 20 czerwca 2023 r. /PRNewswire/ -- EcoFlow, czołowy producent proekologicznych rozwiązań energetycznych i lifestylowych, ma przyjemność ogłosić rozpoczęcie wyczekiwanej promocji letniej, która potrwa od 16 czerwca do 24 lipca. W okresie tym klienci będą mogli liczyć na duże obniżki cen różnych produktów EcoFlow, w tym stacji zasilania DELTA Max oraz wprowadzonego niedawno do sprzedaży balkonowego systemu solarnego PowerStream, a także najnowszych inteligentnych urządzeń EcoFlow: Glacier i Wave 2.

Z promocji letniej EcoFlow można skorzystać na stronie internetowej EcoFlow oraz na Amazonie. Wśród najciekawszych pozycji zakupowych warto wymienić PowerStream, pierwszy balkonowy system solarny z przenośną stacją zasilania. Rozwiązania te pozwalają użytkownikom na korzystanie z energii słonecznej w ciągu dnia i w nocy, obniżając rachunki za prąd i stanowiąc niezawodne źródło zasilania awaryjnego. Aktualna cena PowerStream, zestawu do magazynowania energii o mocy 1kWh (UE 800 W), jest przystępniejsza i wynosi 1017 GBP (cena przed promocją – 1117 GBP).

Letnia promocja obejmuje również stację zasilania DELTA Max – która posiada opcję zwiększenia mocy z min. 2 do maks. 6 kilowatogodzin, zapewniając niezrównaną elastyczność w dostosowywaniu urządzenia do zmieniających się potrzeb energetycznych gospodarstwa domowego. Dzięki innowacyjnemu systemowi o mocy wyjściowej 2400 W użytkownicy mogą bez obaw korzystać z energochłonnych urządzeń, nie musząc obawiać się o przerwy w działaniu najważniejszych sprzętów gospodarstwa domowego. Cena DELTA Max (2000) na stronie EcoFlow wynosi aktualnie 1499 GBP (cena przed promocją – 1999 GBP).

Dodatkowo klienci mogą zaoszczędzić na najnowszych inteligentnych urządzeniach EcoFlow, które pozwolą im w pełni korzystać ze słonecznej pogody i ułatwią przygotowania do grilla. Glacier (cena 849 GBP, przed promocją 1049 GBP) to wszechstronna przenośna lodówko-zamrażarka z wbudowaną kostkarką do lodu. Dzięki baterii 298Wh urządzenie zapewnia długi czas chłodzenia i zamrażania na jednym ładowaniu.

Wave 2 to przenośny klimatyzator (cena 949 GBP, przed promocją 1049 GBP), który dba o komfort cieplny użytkownika w gorące dni zarówno na zewnątrz, jak i w domu. Urządzenie charakteryzuje się wysokimi parametrami chłodzenia i grzania. Model Wave 2 jest o 22% mniejszy od swojego poprzednika, a tym samym jeszcze łatwiejszy w przenoszeniu, natomiast dodana do niego bateria zapewnia pracę urządzenia nawet przez 8 godzin.

Komentarz Magdy Partyki, dyrektorki ds. komunikacji EcoFlow w Europie:

„Rewolucjonizowanie dostępu do energii i jej wykorzystania stanowi sedno misji EcoFlow. Uruchamiając letnią promocję, chcemy zwiększyć dostępność naszych paneli słonecznych, stacji zasilania oraz inteligentnych urządzeń. Chcemy, by nasi klienci mieli więcej swobody w codziennym życiu, by mogli pozbyć się ograniczeń zamkniętych przestrzeni i odkryć radość z życia poza siecią. Zachęcamy ich również do tego, by w zaciszu własnych domów korzystali z możliwości, jakie dają zrównoważone źródła energii”.

Za zakup objętych promocją produktów przyznawana będzie podwójna liczba punktów EcoCredits, które w przyszłości będzie można wymienić na rabat na ekologiczne urządzenia EcoFlow. Więcej informacji można znaleźć na stronie Ecoflow oraz na Amazonie.

EcoFlow

EcoFlow to czołowy producent ekologicznych rozwiązań energetycznych tworzonych z myślą o wyzwaniach współczesności. Od czasu założenia firmy w 2017 r. EcoFlow stała się niezawodnym i zaufanym partnerem energetycznym dla klientów i ich rodzin z całego świata, zapewniając dostępne i odnawialne rozwiązania energetyczne do użytku w domu, na zewnątrz i w ruchu. Obecnie Ecoflow posiada centrale operacyjne w USA, Niemczech i Japonii, dostarczając produkty dla przeszło 2,5 mln użytkowników na ponad 100 rynkach całego świata.

Zdjęcie – https://mma.prnewswire.com/media/2105831/image_5016319_11968183.jpg

Źródło: EcoFlow Technology Inc.

KONTAKT:
Don Dong