LPP SA (25/2022) Zmiana terminów publikacji raportów okresowych

09.06.2022, 20:23aktualizacja: 09.06.2022, 20:25

Raport bieżący 25/2022

W nawiązaniu do RB 03/2022 z dnia 19 stycznia 2022 roku, Zarząd LPP SA informuje, że ulegają zmianie terminy publikacji raportów okresowych w 2022 roku:

1. Skonsolidowany raport za I kwartał 2022/23: 14 czerwca 2022 roku;

2. Skonsolidowany raport za I półrocze 2022/23: 05 października 2022 roku;

3. Skonsolidowany raport za III kwartał 2022/23: 14 grudnia 2022 roku.

Jednocześnie Spółka informuje, że publikacje wyżej wymienionych raportów będą miały miejsce po sesji giełdowej, a terminy konferencji wynikowych następnego dnia po publikacji raportów.

Więcej na: http://biznes.pap.pl/pl/reports/espi/all,0,0,0,1

kom espi zdz