Na miejsca, gotowi, start. Tego lata TCL inspiruje do świetności sportowymi widowiskami, które można śledzić w domu

29.07.2024, 09:00aktualizacja: 29.07.2024, 09:00

PARYŻ, 26 lipca 2024 r. /PRNewswire/ -- Podczas gdy świat przygotowuje się do wspólnego świętowania lata sportu, TCL ogłasza swoje działania na rzecz tego, aby radosne momenty i rekordowe osiągnięcia podczas tych wydarzeń można było śledzić z domu w dowolnym miejscu na świecie. Dzięki zaawansowanej technologii rozrywki domowej QD-Mini LED firmy TCL widzowie mogą doświadczyć każdej chwili zapierającej dech w piersiach w zaciszu domowym.

Poczuj ducha sportu z TCL

Na miejsca, gotowi, start. W lipcu TCL zaprasza wszystkich do obserwowania z bliska najlepszych momentów za pośrednictwem najnowocześniejszej technologii wyświetlania TCL i immersyjnych systemów audio. Innowacyjne produkty TCL sprawiają, że nie umknie wam żaden szczegół. Od radości i łez po nadzieje i marzenia, jakie przyniosą najbliższe miesiące, systemy rozrywki domowej TCL dają widzom najwyższej jakości wrażenia z oglądania. Jednocząc się tego lata w dążeniu do świetności, widzowie mogą obserwować, jak sportowcy stają się bohaterami narodowymi, doświadczyć każdego z przełomowych momentów i śledzić uroczystości wręczenia medali za pomocą technologii, którą charakteryzuje niezwykła ostrość obrazu i pochłaniający dźwięk.

Organizator wspiera swoich partnerów i życzy im powodzenia

TCL z dumą wspiera rekordzistę świata w dziesięcioboju Kevina Mayera, życząc mu powodzenia w dalszych zamierzeniach inspirujących do świetności przez sport.

TCL utrzymuje również rozległe relacje sponsorskie w sporcie, wspierając reprezentacje narodowe w piłce nożnej z Hiszpanii, Włoch, Niemiec, Polski, Czech i Słowacji, a także drużyny klubowe, takie jak Arsenal czy Djurgården IF.

We Francji TCL zawarła partnerstwo z legendarnymi sportowcami - Thomasem Ramosem i Kingsleyem Comanem, dodatkowo podkreślając swoje zaangażowanie we wsparcie najlepszych sportowców i inspirowanie do świetności za pośrednictwem sportu.

Stefan Streit, dyrektor ds. marketingu TCL Europe, powiedział:

„Sport ma moc inspirowania i jednoczenia ludzi. W TCL zależy nam na tym, żeby te momenty świetności można było śledzić w każdym domu dzięki naszej innowacyjnej technologii. Życzymy naszym partnerom i zespołom powodzenia. Jesteśmy dumni, że możemy ich wspierać w dążeniu do doskonałości”.

TCL przenosi widowiskowe zmagania do naszych domów

Kibicie mogą śledzić ulubione sportowe momenty dzięki 115-calowym telewizorom QD-Mini LED, które przekraczają granice i wyznaczają nowe standardy rozrywki domowej. Telewizory te zapewniają immersyjne wrażenia zbliżone do oglądania rozgrywek na stadionie na największym na świecie ekranie w urządzeniu domowym o olśniewającej ostrości obrazu i żywych kolorach. To sprawia, że są one idealne do oglądania filmów, grania i sportu, oddając każdy moment z niespotykanym poziomem szczegółowości.

Działanie TCL na rzecz innowacji jest widoczne w bogactwie oferty wyposażonych w liczne funkcje smartfonów, tabletów i urządzeń połączonych z internetem. Z wykorzystaniem technologii TCL NXTPAPER i obsługą sieci 5g urządzenia te doskonale wpisują się w rozległy ekosystem urządzeń inteligentnych TCL, zapewniając użytkownikom możliwość pozostawania online i śledzenia z zaangażowaniem wydarzeń podczas lata sportu. Zaawansowane układy klimatyzacyjne TCL, na przykład FreshIN 2.0, tworzą chłodne i świeże otoczenie do ćwiczeń w pomieszczeniach, a nowoczesne urządzenia kuchenne, takie jak lodówka do zabudowy Free Built-In Refrigerator, pomagają utrzymać zdrową dietę dzięki dłuższemu utrzymywaniu świeżości żywności, co sprzyja zdrowemu stylowi życia.

Odkryj pozostałe produkty, które wzbogacą twoje wrażenia sportowe tego lata: https://www.tcl.com/eu/en.

TCL

Firma TCL to szybko rozwijające się przedsiębiorstwo elektroniki użytkowej i wiodący gracz na międzynarodowym rynku telewizorów. Założona w 1981 r. firma prowadzi obecnie działalność na rynkach ponad 160 krajów na świecie. TCL specjalizuje się w badaniach, rozwoju i produkcji elektroniki użytkowej, w tym telewizorów, sprzętu dźwiękowego i urządzeń do inteligentnego domu. Wejdź na stronę internetową TCL https://www.tcl.com.

Źródło: TCL Europe

Źródło informacji: PR Newswire