Niespotykana synergia dźwięku i obrazu - Toshiba TV dotrzymuje obietnicy

27.07.2023, 16:02aktualizacja: 27.07.2023, 16:04

HONG KONG, 27 lipca 2023 r. /PRNewswire/ -- Od dziesięcioleci Toshiba TV dostarcza wysokiej jakości telewizorów Smart TC 4K wyposażonych w najlepszą technologię i mnóstwo funkcji smart mających na celu sprostać rosnącym potrzebom klientów.

Wśród produktów firmy można wymienić odnoszące sukcesy na rynku serie C350 i M550, które zapewniają niespotykaną przejrzystość obrazu 4K i dobrze zbilansowane, immersyjne wrażenia audio w przypadku C350 oraz wciągający, realistyczny obraz z poruszającą jakością dźwięku w przypadku M550.

Obecnie szerokie spektrum produktów Toshiba TV podkreślają: przełomowy model X9900L i nowy Z870. Te modele z wyższej półki wyposażono w wyjątkowy zbiór cech, na które warto czekać.

Każdą z dynamicznych funkcji modeli X9900L i Z870 napędza stworzony przez firmę silnik REGZA oraz system nagłośnienia REGZA Power Audio. W wyjątkowych przypadkach model Z870 wyposażono w silnik REGZA ZRi i REGZA Power Audio Pro+, aby zapewnić najlepszą jakość dźwięku i obrazu.

Jeśli chodzi o rozdzielczość obrazu ruchomego, modele Z870 i X9900L stworzono z myślą o najwyższej jakości. Model X9900L wyposażono w technologię Ultimate Motion 120Hz, a nowy model Z870 zaprojektowano z pierwszym tego rodzaju natywnym wyświetlaczem dla najwyższej jakości obrazu ruchomego. Jest to innowacyjne ulepszenie mające zapewnić płynność ruchu i wyjątkową przejrzystość obrazu podczas sekwencji obfitujących w akcję, takich jak sport, filmy akcji i gry.

Kolejną kluczową funkcją telewizora X9900L OLED jest technologia Tru Colour OLED, która zapewnia realistyczne efekty wizualne odzwierciedlające żywe kolory i idealną czerń. Funkcji tej towarzyszy system Tru Screen Sound, który synchronizuje dynamiczny dźwięk z ruchem na ekranie w imponujący sposób.

Każdy z produktów w ofercie Toshiba TV z pewnością powstał w wyniku zaangażowania na rzecz wszechstronnych innowacji, zapewniając konsumentom różnorodność wyboru w zależności od indywidualnych potrzeb i dostępnego budżetu.

Najnowszy w ofercie telewizor Toshiba Z870 pojawi się na rynku tego lata. Model charakteryzuje niespotykana dotychczas synergia dźwięku i obrazu. Jest to przełom w technologii telewizyjnej.

Toshiba TV

Toshiba TV wyróżnia się 71-letnią historią w produkcji telewizorów. Dzięki silnemu dziedzictwu intelektualnemu w zakresie wynalazków i innowacyjnych pomysłów firma wyprodukowała całą gamę telewizorów z funkcjami dotychczas niedostępnymi na świecie. Toshiba TV dostarcza niezapomnianych wrażeń i nowych możliwości oglądania telewizji wielu użytkownikom na całym świecie, zapewniając przy tym doskonałą jakość obrazu.

Więcej informacji na ten temat można uzyskać, obserwując Toshiba TV na następujących platformach: Facebook, Instagram, Twitter i YouTube.

Źródło: Toshiba TV

Źródło informacji: PR Newswire