Oriental Yuhong wprowadza na rynek inteligentne urządzenia konstrukcji topliwych hydroizolacji HotterMan

14.06.2018, 10:54aktualizacja: 14.06.2018, 10:54

HotterMan Zandra i HotterMan Spanker

PEKIN, 13 czerwca 2018 r. /PRNewswire/ - W trakcie międzynarodowych targów pokryć dachowych i hydroizolacji China International Roofing & Waterproofing Expo 2018 firma Oriental Yuhong, największy dostawca usług hydroizolacji w Azji, wprowadziła serię inteligentnych urządzeń konstrukcji topliwych hydroizolacji: HotterMan Zandra i HotterMan Spanker. Urządzenia te w znaczący sposób podnoszą wydajność konstrukcji hydroizolacji.

Wykorzystując trzy kluczowe technologie automatycznego systemu warstwowego, inteligentny system kontroli i wydajny system wstępnie przygotowanego ogrzewania, rozwiązanie HotterMan może zrealizować szereg czynności, w tym przemieszczanie, korekcję trajektorii, podgrzewanie hydroizolacji i podłoża, kompaktowanie i warstwowanie. W tych samych warunkach przy założeniu obsługi przez dwie osoby szybkość konstrukcji z zastosowaniem HotterMan może sięgnąć 5 m/min, czyli sześciokrotnie przekroczyć szybkość operatora. Inteligentny system kontroli gwarantuje odpowiedni poziom topienia hydroizolacji, a następnie jej skompaktowanie. Elastyczna płyta prasująca może być stosowana na każdej warstwie, co pozwala na osiągnięcie 100% efektu pełnej przylepności.

Inteligentne urządzenie konstrukcji topliwych hydroizolacji HotterMan wykazuje się także cechami oszczędności energetycznej, ochrony środowiska, wydajności kosztowej i wytrzymałości, co z kolei umożliwia inteligentną konstrukcję przy zachowaniu niezawodności i stabilnej jakości. Rozwiązanie to zastosowano na międzynarodowym lotnisku Daxing w Pekinie, a także w szeregu komercyjnych projektów budowlanych i nie tylko. Rozwiązanie cieszy się dobrymi opiniami wśród użytkowników ze względu na szybkie i dobre rezultaty.

Zdjęcie - https://mma.prnewswire.com/media/705185/HotterMan.jpg

Źródło: Beijing Oriental Yuhong Waterproof Technology Co., Ltd.

KONTAKT:

Jinnan Zhong