Podczas Europejskiej Konferencji Handlowej 2024 w Grecji Toshiba prezentuje najnowszy produkt - kuchenkę mikrofalową Air Fry

29.03.2024, 09:45aktualizacja: 29.03.2024, 09:50

PR Newswire/Midea

ATENY, Grecja, 29 marca 2024 r. /PRNewswire/ -- Firma Toshiba, legendarna marka o korzeniach sięgających 1875 r., przejęta przez Grupę Midea w 2016 r., z dumą informuje o swoim udziale w Europejskiej Konferencji Handlowej 2024, która odbędzie się w Grecji w dniach 20-22 marca. Podczas tego prestiżowego spotkania Toshiba zaprezentuje pionierską kuchenkę mikrofalową Air Fry (MW3-AC26SF), należącą do serii W3, wprowadzając nową erę innowacyjnych rozwiązań w zakresie technologii kuchennych. Opierając się na swojej specjalistycznej wiedzy i międzynarodowym zasięgu, Toshiba zajmuje strategiczną pozycję, aby zaoferować europejskim konsumentom profesjonalne i inspirujące rozwiązania kulinarne, prezentując swoje najnowsze innowacje, w tym przełomową nową kuchenkę mikrofalową Air Fry z serii W3, co stanowi odzwierciedlenie jej zaangażowania w przesuwanie granic innowacji i udoskonalanie życia konsumentów na całym świecie za pomocą technologii.

Nowa kuchenka mikrofalowa Air Fry, sztandarowy produkt serii W3, odzwierciedla wkład firmy Toshiba w doskonałość i innowacyjność, zapewniając zaawansowane możliwości gotowania dzięki wielofunkcyjności obejmującej możliwość opiekania za pomocą powietrza, konwekcji, grillowania i gotowania w kuchence mikrofalowej. Urządzenie, które ma pojawić się na Amazonie w czerwcu, łączy w sobie elegancką stylistykę z zaawansowanymi funkcjami. Wykorzystując technologię OriginInverter™, kuchenka gwarantuje precyzyjne i stabilne ciepło, oferując niezmienne rezultaty gotowania za każdym razem. Technologia ChefDefrostTM umożliwia krótszy czas i efektywność procesu rozmrażania, oszczędzając czas i zachowując jakość żywności. Zaawansowana technologia opiekania powietrzem pozwala na zdrowsze gotowanie z minimalną ilością tłuszczu, podczas gdy funkcje konwekcji i grilla zapewniają wszechstronność dla różnych potrzeb kulinarnych. Pomimo niewielkich rozmiarów pojemność 26 l pozwala na umieszczenie w niej większości potraw, dzięki czemu idealnie sprawdza się w codziennym użytkowaniu.

Kuchenka mikrofalowa New Air Fry, dzięki swoim kompleksowym możliwościom, nowoczesnemu wzornictwu i zaawansowanym funkcjom, stanowi postęp w technologii kuchennej, oferując europejskim konsumentom większą wszechstronność gotowania. Eksponując wielofunkcyjność, precyzję i wydajność nowej kuchenki mikrofalowej Air Fry, Toshiba pragnie podkreślić swoje zaangażowanie na rzecz oferowania produktów klasy premium, które są połączeniem stylu, funkcjonalności i efektywności, wyznaczając nowy standard doskonałości kulinarnej dla gospodarstw domowych w Europie.

Zdjęcia - https://mma.prnewswire.com/media/2370648/image_5028920_39707333.jpg

Źródło: Midea

W przypadku zapytań ze strony mediów, demonstracji produktów lub wywiadów Midea zaprasza do kontaktu:

KONTAKT:

Isaac Fan