Prezentacja najnowszej oferty koparek podczas piątego Międzynarodowego Festiwalu Klientów XCMG

29.05.2023, 09:04aktualizacja: 29.05.2023, 09:06

PR Newswire

XUZHOU, Chiny, 29 maja 2023 r. /PRNewswire/ -- W dniu 16 maja 2023 r. firma XCMG (SHE: 000425), jeden z trzech największych na świecie producentów maszyn budowlanych, zainaugurowała swój piąty Międzynarodowy Festiwal Klientów przyciągającym uwagę otwarciem wydarzenia, które odbyło się w zakładzie produkcyjnym koparek. Program imprezy obejmuje zwiedzanie hali wystawowej XCMG oraz inteligentnych linii produkcyjnych, interaktywne zajęcia w parku tematycznym koparek, a także cztery wciągające strefy interaktywne. W uroczystości wzięło udział wielu międzynarodowych klientów i gości spółki.

Przedstawiciele działu koparek firmy XCMG zaprezentowali gościom halę wystawową i najnowocześniejszą inteligentną linię produkcyjną, w tym zaawansowane roboty spawalnicze, poziome centrum obróbcze do wytaczania i frezowania, w pełni zamkniętą automatyczną linię do śrutowania oraz kompleksowy inteligentny system zarządzania informacjami produkcyjnymi.

XCMG zacieśniło również współpracę z międzynarodowymi partnerami, oferując ponad 100 najwyższej klasy koparek klientom na rynku filipińskim. Ten znaczący etap jest świadectwem zaangażowania XCMG w zaspokajanie potrzeb swoich kluczowych klientów i napędza dalszy rozwój firmy na rynku ogólnoświatowym.

Chcąc zapewnić klientom na całym świecie niezapomniane wrażenia związane z produktami XCMG, w centrum obchodów znalazł się specjalnie zaprojektowany park tematyczny koparek. Zaprezentowano w nim szereg popularnych modeli i części zamiennych, a także przedstawiono szczegółowe objaśnienia dotyczące wydajności produktów i ich zalet technicznych, dzięki czemu klienci uzyskali kompleksowy obraz oferty firmy.

Wszechstronność koparek XCMG została zademonstrowana podczas widowiska obejmującego szeroki zakres wyjątkowych zadań. Wykwalifikowani operatorzy zręcznie sterowali urządzeniami, wykonując takie czynności jak wrzucanie piłki do kosza, krojenie ogórków, nawlekanie igły i pisanie pędzlem. Delikatnie kreśląc cztery chińskie znaki reprezentujące nazwę XCMG, koparki nie tylko zaprezentowały swoją imponującą wszechstronność, ale także zwróciły uwagę na urok tradycyjnej chińskiej sztuki kaligrafii.

W ramach wydarzenia utworzono cztery interaktywne strefy umożliwiające zagranicznym gościom wypróbowanie sprzętu. Uczestnicy z entuzjazmem brali udział w interaktywnych wersjach golfa, piłki nożnej i koszykówki, co stanowi potwierdzenie wyjątkowej zwrotności i wydajności maszyn XCMG. Ponadto odwiedzający mieli okazję poruszać się po interesującym labiryncie za pomocą zdalnego sterowania, co dodawało element ekscytacji do całego przedsięwzięcia. Wyjątkowe możliwości koparek XCMG spotkały się z ogromnym uznaniem i pochwałami ze strony klientów na całym świecie.

Poczynając od inauguracyjnego spotkania w 2019 r., Międzynarodowy Festiwal Klientów XCMG stał się kluczową platformą służącą do prezentowania światu najnowocześniejszych produktów i technologii XCMG. Świętując swoją niezwykłą 80-letnią historię, przedsiębiorstwo podejmuje zobowiązanie do jeszcze intensywniejszego dążenia do doskonałości. Mając aspiracje, aby stać się niezastąpionym i zaufanym partnerem dla międzynarodowych klientów, firma XCMG dokłada wszelkich starań, aby dostarczać niezawodne i bezpieczne rozwiązania najwyższej jakości.

Zdjęcia - https://mma.prnewswire.com/media/2086172/image_1.jpg

Źródło: XCMG Excavator