Rimini Street wystąpi na 25. dorocznej konferencji Needham dotyczącej wzrostu

05.01.2023, 09:04aktualizacja: 05.01.2023, 09:07

Business Wire/Rimini Street, Inc.

LAS VEGAS--(BUSINESS WIRE) -- Rimini Street, Inc. (Nasdaq: RMNI), dostawca produktów i usług z dziedziny oprogramowania dla firm o zasięgu globalnym, wiodący podmiot zewnętrzny świadczący usługi wsparcia dla oprogramowania Oracle i SAP oraz partner Salesforce, ogłosił dzisiaj, że Seth A. Ravin, dyrektor generalny i prezes zarządu Rimini Street, Michael L. Perica, dyrektor finansowy, oraz Dean Pohl, wiceprezes ds. relacji inwestorskich, zaprezentują zdalnie swoje wystąpienia podczas 25. dorocznej konferencji Needham dotyczącej wzrostu w dniu 12 stycznia 2023 r. o godz. 13:30 czasu wschodniego.

Ta informacja prasowa zawiera multimedia. Pełna treść informacji prasowej znajduje się tutaj: https://www.businesswire.com/news/home/20230103005870/pl/

Uczestnicy wydarzenia mogą obejrzeć wystąpienia na żywo, korzystając z poniższego łącza: https://wsw.com/webcast/needham128/rmni/2266782 lub zobaczyć sesję na żywo za pośrednictwem transmisji dostępnej na stronie internetowej Rimini Street dotyczącej relacji inwestorskich pod adresem https://investors.riministreet.com/. Transmisja będzie archiwizowana przez okres 90 dni od dnia wydarzenia.

Kierownictwo Rimini Street zapewni swoją dostępność w trakcie konferencji, umożliwiając odbycie wirtualnych spotkań indywidualnych. W celu umówienia spotkania należy kontaktować się z przedstawicielem handlowym Needham lub zespołem Rimini Street ds. relacji inwestorskich pod adresem IR@riministreet.com.

Informacje o Rimini Street, Inc.

Rimini Street, Inc. (Nasdaq: RMNI), spółka Russel 2000®, jest globalnym dostawcą oprogramowania i wiodącym usługodawcą zewnętrznym zapewniającym usługi wsparcia dla oprogramowania Oracle i SAP oraz partnerem Salesforce. Spółka oferuje ultraresponsywne i zintegrowane usługi zarządzania aplikacjami i wsparcia z segmentu premium, które pozwalają licencjobiorcom oprogramowania dla firm na znaczne oszczędności kosztów, zapewnienie swojemu personelowi czasu na wprowadzanie innowacji i uzyskanie lepszych wyników finansowych. Jak dotąd ponad 4 900 organizacji sklasyfikowanych w rankingach Fortune 500, Fortune Global 100, ze środkowego segmentu rynku, sektora publicznego i niemalże z każdej branży wybrało Rimini Street jako zaufanego dostawcę produktów i usług z zakresu oprogramowania dla firm. Więcej informacji znajduje się na stronie http://www.riministreet.com oraz na profilach Rimini Street w serwisach Twitter, Facebook i LinkedIn. (IR-RMNI)

© 2023 Rimini Street, Inc. Wszelkie prawa zastrzeżone. „Rimini Street” jest znakiem towarowym zarejestrowanym przez spółkę Rimini Street, Inc. w Stanach Zjednoczonych i innych krajach, przy czym nazwa i logotyp Rimini Street, jak również logo z nich utworzone, oraz inne znaki z oznaczeniem TM są znakami towarowymi należącymi do Rimini Street, Inc. Pozostałe znaki towarowe pozostają własnością spółek, które je zarejestrowały, przy czym spółka Rimini Street nie jest powiązana z żadnym z tych posiadaczy znaków towarowych czy spółek ani ich nie promuje.

Wersja źródłowa dostępna na businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20230103005870/pl/

Źródło: Rimini Street, Inc.

KONTAKT:

Dean Pohl