Rolling Stones i Jeep Compass “zatrzęśli” Paryżem podczas koncertu zespołu

26.10.2017, 16:37aktualizacja: 26.10.2017, 16:37

Rolling Stones i Jeep Compass
22 października 2017 roku w Paryżu odbył się koncert zespołu Rolling Stones zamykający europejską trasę koncertową sponsorowaną przez markę Jeep (Jeep®).

Kultowy zespół Rolling Stones „zatrząsnął” Paryżem podczas ostatniego koncertu odbywającego się w ramach sponsorowanej przez markę Jeep, 14. europejskiej trasy koncertowej, na którą bilety rozeszły się w ekspresowym tempie.

Przyjmowana entuzjastycznie trasa pod nazwą „Rolling Stones - No Filter” wprawiła w zachwyt tłumy fanów zgromadzonych na stadionach całego kontynentu - niezwykłą energią i repertuarem obejmującym największe przeboje z pięćdziesięcioletniej gwiazdorskiej kariery zespołu.

Dzięki przygotowywanej podczas każdego koncertu, specjalnej scenie z wyeksponowanym na niej Jeepem Compassem, fani mieli okazję zobaczyć jedyne w swoim rodzaju i wyjątkowe “brand experience”.

Tak było również podczas ostatniego koncertu trasy, który odbył się w U Arena w Paryżu.

Uczestnicy koncertu mogli wcielić się w gwiazdy rocka, grając na żywo na instrumentach muzycznych. W repertuarze znalazły się piosenki Rolling Stonesów, które w trakcie występu uczestników, puszczane były z głośników Jeepa Compassa. Zarówno instrumenty, jak i samochód, znajdowały się na scenie.

POBIERZ ZDJĘCIA I MATERIAŁY GRAFICZNE
Data publikacji 26.10.2017, 16:37
Źródło informacji FCA Poland S.A.