SAP Forum 2015 - światowe gwiazdy marketingu w Sopocie

10.06.2015, 14:40aktualizacja: 10.06.2015, 14:40

10-12 czerwca w Hotelu Sheraton odbędzie się konferencja SAP Forum Polska 2015 - "Discover Simple". Gośćmi specjalnymi będą Martin Lindstrom - światowej sławy specjalista ds. brandingu i neuromarketingu - oraz Rafał Ohme - ekspert w dziedzinie psychologii i komunikacji.

SAP Forum Polska 2015 to najważniejsze, doroczne spotkanie liderów biznesu organizowane przez SAP Polska - lidera polskiego rynku aplikacji biznesowych. Tegoroczna edycja odbędzie się pod hasłem: "Discover simple", a głównym tematem konferencji będą innowacje, które stanowią kluczowy element budowania przewagi konkurencyjnej.

Jak powiedziała PAP Biznes Kinga Piecuch, Prezes Zarządu SAP Polska, nowoczesne rozwiązania mają szczególne znaczenie we współczesnej gospodarce, odgrywając istotną rolę w zarządzaniu na konkurencyjnym rynku. Raport "The cloud grows up" przygotowany przez SAP we współpracy z Oxford Economics dowodzi, ze zaledwie 1 proc. respondentów nie uwzględnia chmury obliczeniowej w swojej strategii biznesowej.

Gośćmi specjalnymi podczas SAP Forum Polska 2015 będzie m.in. Martin Lindstrom, światowej sławy specjalista ds. brandingu oraz neuromarketingu, który w swojej karierze doradzał m.in. Pepsi, Disneyowi, McDonald’s i Microsoftowi. Wśród gości znajdzie się również prof. Rafał Ohme, ekspert w dziedzinie psychologii i komunikacji, założyciel firmy Neurohm. Podczas wydarzenia zostaną przyznane nagrody SAP INNOVATION AWARDS 2015. Jury nagrodzi partnerów za najbardziej innowacyjne wdrożenia systemów SAP.

SAP Forum Polska 2015 to również okazja  do wymiany wiedzy i doświadczeń. Podczas organizowanych w ramach konferencji warsztatów eksperci SAP poruszą tematy związane z zarządzaniem zespołem, samodzielnością w analityce biznesowej oraz efektywną koordynacją sprzedaży.

Data publikacji 10.06.2015, 14:40
Źródło informacji SAP