Telewizor Toshiba TV X9900L zaprojektowany z myślą o zapewnianiu fascynujących wrażeń audiowizualnych

22.06.2023, 14:14aktualizacja: 22.06.2023, 14:18

PR Newswire/ Toshiba TV

HONGKONG, 22 czerwca 2023 r. /PRNewswire/ -- Niedawne wprowadzenie na rynek telewizora Toshiba TV X9900L OLED stanowi wyraz charakterystycznych dla marki solidnego wykonania i estetycznego wzornictwa. Firma Toshiba TV ogłosiła kampanię #theMemories, która proponuje ekscytującą podróż w przeszłość. Kampania spotkała się z ogromnym zainteresowaniem na skalę globalną.

Kampania ma na celu połączenie prostoty i czaru minionych czasów z dynamicznymi innowacjami współczesnych telewizorów. Kampania na początkowym etapie wprowadziła element nostalgii dzięki serii quizów poświęconych tematyce lat 90. w mediach społecznościowych Toshiba TV.

Od tego czasu kampania #theMemories i telewizor Toshiba TV X9900L zyskały uznanie fanów i klientów, którzy opisali to połączenie jako wspaniałą inicjatywę Toshiba TV i oceniali ją bardzo pozytywnie. Toshiba TV X9900L jest odpowiednim wyborem na element centralny kampanii. Jest to innowacyjny produkt zaprojektowany z wykorzystaniem wiedzy na temat psychoakustyki, który zapewnia niezrównane wrażenia dźwiękowe i wizualne dzięki imponującym, zaawansowanym funkcjom. W opinii klientów telewizor sprawia, że „kolory stają się jeszcze żywsze” oraz „wyróżnia się niezwykle wyraźnym dźwiękiem”.

Zastosowana przez Toshiba TV w modelu X9900L technologia dźwięku surround REGZA 3.1.2 oferuje immersyjne wrażenia dźwiękowe, umieszczając użytkownika w centrum akcji, niezależnie od tego, czy ogląda film, gra w grę czy słucha muzyki.

Dzięki technologii mapowania Tru Color, która zapewnia obraz o większej dynamice i głębi oraz oszałamiające szczegóły. Specjalna oferta X9900L obejmuje silnik REGZA OLED, dzięki której każdy piksel emituje światło niezależnie, co daje niezrównany kontrast i dokładność odwzorowania kolorów.

Telewizor X9900L OLED jest kolejnym dowodem na zaangażowanie firmy Toshiba TV w łączenie wzornictwa, technologii i efektywnego działania, aby zapewniać niezrównane wrażenia z oglądania. Co istotne, Toshiba TV X9900L odzwierciedla ducha kampanii #theMemories, wyznaczając nowe standardy dla domowych systemów audiowizualnych.

Toshiba TV

Toshiba TV wyróżnia się 71-letnią historią w produkcji telewizorów. Dzięki silnemu dziedzictwu intelektualnemu w zakresie wynalazków i innowacyjnych pomysłów firma wyprodukowała całą gamę telewizorów z funkcjami dotychczas niedostępnymi na świecie. Toshiba TV dostarcza niezapomnianych wrażeń i nowych możliwości oglądania telewizji wielu użytkownikom na całym świecie, zapewniając przy tym doskonałą jakość obrazu.

Więcej informacji na ten temat można uzyskać, obserwując Toshiba TV na następujących platformach: Facebook, Instagram, Twitter i YouTube.

Zdjęcie - https://mma.prnewswire.com/media/2107427/image_5022994_32695242.jpg

Źródło: Toshiba TV