Newsletter

ZAKŁADY MIĘSNE HENRYK KANIA SA (21/2017) Decyzja Prezesa Urzędu Ochrony Konkurencji i Konsumentów w przedmiocie zgody na dokonanie koncentracji.

29.11.2017, 11:19aktualizacja: 29.11.2017, 11:19

Pobierz materiał i Publikuj za darmo

Raport bieżący 21/2017

Zarząd Zakłady Mięsne Henryk Kania Spółki Akcyjnej z siedzibą w Pszczynie ("Spółka") informuje, że w dniu 29 listopada 2017 roku powziął informację o wydaniu przez Prezesa Urzędu Ochrony Konkurencji i Konsumentów w dniu 28 listopada 2017 roku decyzji w przedmiocie wydania zgody na dokonanie koncentracji, polegającej na nabyciu przez Zakłady Mięsne Henryk Kania S.A. z siedzibą w Pszczynie części mienia Staropolskich Specjałów Spółki z o.o. z siedzibą w Goczałkowicach - Zdroju tj. przedsiębiorstwa obejmującego zakład przetwórstwa mięsnego wraz z magazynami, suszarniami i liniami pakującymi.

Mając na uwadze powyższe, Zarząd informuje, iż ziścił się warunek zawarcia umowy przyrzeczonej, o którym spółka informowała w raporcie bieżącym numer 15/2017 z dnia 16 października 2017 toku

Więcej na: http://biznes.pap.pl/pl/reports/espi/all,0,0,0,1

kom espi zdz

Pobierz materiał i Publikuj za darmo

bezpośredni link do materiału
Data publikacji 29.11.2017, 11:19
Źródło informacji ESPI
Zastrzeżenie Za materiał opublikowany w serwisie PAP MediaRoom odpowiedzialność ponosi – z zastrzeżeniem postanowień art. 42 ust. 2 ustawy prawo prasowe – jego nadawca, wskazany każdorazowo jako „źródło informacji”. Informacje podpisane źródłem „PAP MediaRoom” są opracowywane przez dziennikarzy PAP we współpracy z firmami lub instytucjami – w ramach umów na obsługę medialną. Wszystkie materiały opublikowane w serwisie PAP MediaRoom mogą być bezpłatnie wykorzystywane przez media.

Newsletter

Newsletter portalu PAP MediaRoom to przesyłane do odbiorców raz dziennie zestawienie informacji prasowych, komunikatów instytucji oraz artykułów dziennikarskich, które zostały opublikowane na portalu danego dnia.

ZAPISZ SIĘ