Pobierz materiał i Publikuj za darmo

W programie Forum przewidziano 17 dyskusji panelowych o zróżnicowanej tematyce, obejmującej m.in. takie zagadnienia jak: branża HoReCa jako partner dla producentów FMCG, digitalizacja handlu, innowacje i technologie a sprzedaż FMCG, nowe style zakupowe, rynek wobec nowych trendów kulinarnych i prozdrowotnych, rola trendsetterów i social media w kształtowaniu postaw konsumenckich, start-upy w branży spożywczej i handlowej.
Obecność na X Forum Rynku Spożywczego i Handlu potwierdzili m.in.:
Edward Bajko, prezes zarządu, Spółdzielcza Mleczarnia Spomlek
Sławomir Chłoń, prezes zarządu, Organic Farma Zdrowia
Zenon Daniłowski, prezes zarządu, Makarony Polskie
Andrzej Gantner, dyrektor generalny, Polska Federacja Producentów Żywności Związek Pracodawców
Natalia Hatalska, założycielka Infuture Hatalska Foresight Institute
Robert Jankowski, prezes zarządu, Pamapol
Renata Juszkiewicz, prezes zarządu, Polska Organizacja Handlu i Dystrybucji
Wojciech Kruszewski, prezes zarządu, Lewiatan Holding
Przemysław Mikołajczyk, prezes zarządu, Grupa Polmlek
Marek Moczulski, prezes zarządu, Bakalland
Marek Niechciał, prezes, Urza?d Ochrony Konkurencji i Konsumento´w
Krzysztof Radoszewski, dyrektor generalny, UberEATS w Polsce
Dariusz Sapiński, prezes zarządu, Grupa Mlekovita
Bartosz Urbaniak, członek zarządu, Bank BGŻ BNP Paribas
Wadowice.
Pełna lista prelegentów jest dostępna na stronie: http://www.frsih.pl/2017/pl/prelegenci/.
Wydarzeniem towarzyszącym forum będzie uroczysta gala z wręczeniem nagród rynku spożywczego w kategoriach: Lider, Innowacja oraz Wydarzenie, a także certyfikatów Dobry Produkt 2017 i Food & Retail Start-Up Star dla dynamicznych start-upów z branży spożywczej i handlowej.
Serdecznie zapraszamy do akredytacji!
Zgłoszenia poprzez formularz dostępny na stronie http://www.frsih.pl/2017/pl/media/196/ przyjmujemy do piątku, 3 listopada, do godz. 15.00.
Więcej szczegółów dotyczących wydarzenia: http://www.frsih.pl/2017/pl/
KONTAKT:
Marta Dobrzańska
Imago PR
tel. 32 608 29 85,
tel. kom. +48 609 808 120
e-mail: m.dobrzanska@imagopr.pl
Pobierz materiał i Publikuj za darmo
bezpośredni link do materiału
POBIERZ ZDJĘCIA I MATERIAŁY GRAFICZNE
Zdjęcia i materiały graficzne do bezpłatnego wykorzystania wyłącznie z treścią niniejszej informacji
Data publikacji | 31.10.2017, 17:21 |
Źródło informacji | Grupa PTWP |
Zastrzeżenie | Za materiał opublikowany w serwisie PAP MediaRoom odpowiedzialność ponosi – z zastrzeżeniem postanowień art. 42 ust. 2 ustawy prawo prasowe – jego nadawca, wskazany każdorazowo jako „źródło informacji”. Informacje podpisane źródłem „PAP MediaRoom” są opracowywane przez dziennikarzy PAP we współpracy z firmami lub instytucjami – w ramach umów na obsługę medialną. Wszystkie materiały opublikowane w serwisie PAP MediaRoom mogą być bezpłatnie wykorzystywane przez media. |
Pozostałe z kategorii
-
Image
Rozszerzona odpowiedzialność producenta to wyzwanie dla producentów, samorządów, branży odpadowej i recyklerów PAP
Dla nas najważniejszym elementem ostatnich dni i tygodni jest rozszerzona odpowiedzialność producenta, ponieważ dotyka ona całego obiegu materiałowego: od producentów, przez samorządy, branżę odpadową, po recyklerów – podkreślił Kamil Majerczak, CEO PreZero w Polsce, podczas XXXIV Forum Ekonomicznego w Karpaczu.- 15.09.2025, 11:41
- Kategoria: Biznes i finanse
- Źródło: PAP MediaRoom
-
Image
XXXIV Forum Ekonomiczne w Karpaczu - wiodąca platforma dialogu
Ponad 6 tysięcy gości przyjechało na XXXIV Forum Ekonomiczne w Karpaczu, które odbyło się w dniach 2-4 września 2025 roku. Przez trzy dni przedstawiciele polityki, biznesu, ekonomii, nauki i kultury z ponad 50 krajów świata debatowali o najważniejszych wyzwaniach współczesności, koncentrując się wokół hasła przewodniego tegorocznego Forum: „Czas transformacji - jaka będzie Europa przyszłości?”.- 15.09.2025, 11:40
- Kategoria: Biznes i finanse
- Źródło: Fundacja Instytut Studiów Wschodnich
-
Image
Maczfit i smaki dzieciństwa
Każdy z nas ma w pamięci zapachy i smaki, które przenoszą nas do beztroskich lat dzieciństwa. Wystarczy je przywołać, by znów poczuć się jak dziecko - siedzące przy kuchennym stole i czekające na ulubione danie przygotowane z sercem przez mamę czy babcię. Aromat drożdżowych racuchów unoszący się w kuchni, kremowy budyń z cynamonem jedzony prosto z rondelka, gorąca zupa pomidorowa czy makaron z truskawkami i śmietaną - właśnie takie dania zapamiętujemy na całe życie. Są częścią naszych historii i rodzinnych tradycji.- 15.09.2025, 10:46
- Kategoria: Biznes i finanse
- Źródło: Maczfit
Newsletter
Newsletter portalu PAP MediaRoom to przesyłane do odbiorców raz dziennie zestawienie informacji prasowych, komunikatów instytucji oraz artykułów dziennikarskich, które zostały opublikowane na portalu danego dnia.
ZAPISZ SIĘ