Zmiany w Fakturach zaliczkowych i obsłudze kodów kreskowych w module Magazyn systemu ISOF

16.07.2014, 17:39aktualizacja: 16.07.2014, 17:39

Firma HEUTHES wprowadziła w wersji 15.0.4 ISOF możliwość drukowania naklejek z kodem kreskowym bezpośrednio z poziomu dokumentu PZ (Przyjęcie Zewnętrzne) w module magazynowym. Nowa funkcja przyspiesza i ułatwia przyjmowanie towarów w magazynie.

Kolejną wprowadzoną zmianą jest możliwość częściowego rozliczania Faktur zaliczkowych podczas wystawiania wielu kolejnych Faktur sprzedaży na podstawie Zamówienia od klienta. Dodano również możliwość wystawiania Faktur zaliczkowych po wystawieniu Faktury sprzedaży do Zamówienia od klienta.

Prace nad tymi funkcjami zostały podjęte po sugestiach użytkowników systemu ISOF i są dobrym przykładem kontaktów społecznościowych z klientami. Dzięki nim system staje się znacznie bardziej przyjazny w bieżącej pracy, gdyż jest tworzony we współpracy z użytkownikami i z uwzględnieniem ich sugestii.

"Zachęcam użytkowników systemu ISOF do oceny wprowadzanych przez nas zmian poprzez wbudowaną technologię Five-Star Rating (pięć gwiazdek) oraz przez udostępniany wszystkim klientom Portal Serwisowy. Wszystkie uwagi są przez nas zbierane i są cennym źródłem informacji o potrzebach rozwojowych systemu. Są one uwzględniane przy projektowaniu zmian" - powiedział Wojciech Grzybek, Prezes Zarządu HEUTHES Sp. z o.o.

Więcej informacji na stronie: www.isof.pl.

Data publikacji 16.07.2014, 17:39
Źródło informacji HEUTHES Sp. z o.o.