Robert Kiyosaki gwiazdą kongresu w Polsce

06.08.2013, 11:00aktualizacja: 06.08.2013, 11:00

National Achievers Congress - pod taką nazwą odbędzie się 12 października 2013 roku największa konferencja w Polsce, w której weźmie udział kilkunastu mówców. Gwiazdą dwudniowego kongresu będzie Robert Kiyosaki, autor bestsellera "Bogaty ojciec, biedny ojciec".

"NAC, czyli National Achievers Congress to odpowiedź za potrzeby dziesiątek tysięcy ludzi. Polacy szukają warsztatów, które inspirują do działania, dają prawdziwy zastrzyk energii, a nie tylko straszą kryzysem ekonomicznym" - tłumaczy Łukasz Milewski, prezes Akademii Inwestora, głównego organizatora NAC 2013. - Na scenie wystąpi Robert Kiyosaki wraz z żoną, a także wyczekiwany przez wielu Les Brown, guru mówców motywacyjnych".

Robert Kiyosaki jest pisarzem, mówcą, inwestorem i autorem bestsellera "Bogaty ojciec, biedny ojciec". Jego książki przetłumaczono na 50 języków i dostępne są w 97 krajach. W 2005 roku Robert Kiyosaki został przyjęty do Galerii Sław w Amazon.com jako jeden z 25 autorów, którzy sprzedali najwięcej książek.

Kiyosaki Polskę odwiedzi wraz z żoną, również autorką książek i inwestorem. Na scenie uczestnicy zobaczą także Lesa Browna, Blaira Singera oraz Andy'ego Harringtona. Wśród polskich trenerów motywacyjnych zobaczymy Mariusza Szubę, Mateusza Grzesiaka, Aleksandra Sienkiewicza oraz Pawła Jana Mroza. Swoje umiejętności zaprezentują również specjaliści od marketingu internetowego: Paweł Danielewski oraz Piotr Majewski.

"Po ogromnym sukcesie majowego seminarium 'Umysł Milionera' z Harvem T. Ekerem, nie mamy wątpliwości, że National Achievers Congress będzie strzałem w dziesiątkę - mówi Łukasz Milewski. - Prawie 2,5 tys. zachwyconych klientów, którzy już pytają o kolejne konferencje. Jest w Polsce ogromne zapotrzebowanie na tego typu imprezy i obiecuję, że na tym nie koniec. Zebraliśmy kilkunastu absolutnych mistrzów w swoich dziedzinach, którzy zainspirują Polaków do działania!".

Organizatorem National Achievers Congress jest Akademia Inwestora Milewski & Partnerzy wraz z Success Resources, międzynarodową firmą szkoleniową. Kongres odbędzie się na hali MT Polska w Warszawie w dniach 12 - 13 października. Zakup biletów oraz szczegóły dostępne są na stronie: http://www.nacpolska.pl.

KONTAKT:

Tomasz Jaroszek