Zlecone: Konferencja Prasowa "Konkluzje ze Spotkania Liderów Bankowości"

10.10.2011, 10:47aktualizacja: 10.10.2011, 10:47

MM Conferences S.A. serdecznie zaprasza na konferencję prasową, która odbędzie się 26 października 2011, o godzinie 9.00, w Hotelu Westin, w Warszawie.

Podczas konferencji prasowej, w której będą uczestniczyć Prezesi banków, zostaną zaprezentowane konkluzje z zamkniętego Spotkania Liderów Bankowości.

Spotkanie Liderów Bankowości otworzy drugi dzień Międzynarodowej Konferencji Warsaw International Banking Summit 2011. W trakcie spotkania zostaną omówione kluczowe zagadnienia dotyczące sektora bankowego.

W Zamkniętym Spotkaniu Liderów Bankowości udział wezmą między innymi:

- Mariusz Grendowicz - Przewodniczący Rady Programowej Banking Forum

- Alicja Kornasiewicz - Przewodnicząca Rady Nadzorczej Banku Pekao

- Małgorzata Zaleska - Członek Zarządu NBP

- Frederic Amoudru - Prezes Zarządu BNP Paribas Bank Polska

- Bartosz Chytła - Prezes Banku DnB NORD Poland

- Zbigniew Jagiełło - Prezes PKO BP

- Krzysztof Kalicki - Prezes Deutsche Bank Poland

- Leszek Niemycki - Prezes Deutsche Bank PBC

- Wojciech Sobieraj - Prezes Alior Banku

Więcej informacji o konferencji na stronie: http://www.mmcpolska.pl

Udział w konferencji prasowej wymaga wcześniejszego potwierdzenia. Zgłoszenia, zawierające nazwę podmiotu zgłaszającego oraz imię i nazwisko uczestnika, prosimy przesyłać drogą mailową na adres j.pastuszak@mmcpolska.pl.

KONTAKT:

Justyna Pastuszak

tel. (22) 379 29 19

e-mail: j.pastuszak@mmcpolska.pl,

Źródło informacji: MM Conferences S.A.

Data publikacji 10.10.2011, 10:47
Źródło informacji PAP