Getin Bank automatyzuje marketing

10.07.2013, 13:47aktualizacja: 10.07.2013, 13:47

Getin Bank wybrał system SALESmanago Marketing Automation i połączył prowadzoną działalność e-mail marketingową ze sprzedażą z udziałem Call Center i sprzedażą bezpośrednią prowadzoną w placówkach.

Dzięki zastosowaniu strategii Marketing Automation i wysyłce standardowych newsletterów przez system SALESmanago, możliwe jest połączenie e-mail marketingu z procesem sprzedażowym i zaplanowanie automatycznych punktów styku z klientem z dopasowanymi personalizowanymi komunikatami i ofertami produktowymi.

SALESmanago to polski system i największa w Europie Centralnej platforma do automatyzacji marketingu z której korzysta ponad 400 firm w Polsce i zagranicą m in. Eurolot, Rainbow Tours, Jean Louis David, Multikino i liczna grupa małych i średnich przedsiębiorstw.

KONTAKT:

Benhauer Sp. z o.o. Sp.K.

ul. Krupnicza 3

tel. kom. +48 531 756 313