Na styku technologii i popkultury: Yaber wprowadza na rynek pierwszy na świecie projektor inspirowany twórczością Keitha Haringa

20.08.2024, 10:03aktualizacja: 20.08.2024, 10:07

PR Newswire/ Yaber Technologies Co., Ltd

NOWY JORK, 20 sierpnia 2024 r. /PRNewswire/ -- Firma , pionier w dziedzinie projektorów stosowanych w celach rozrywkowych, wprowadziła na rynek T2/T2 Plus, pierwszy na świecie projektor inspirowany twórczością Keitha Haringa, który stanowi idealne połączenie pełnej żywej energii popkultury i zaawansowanych innowacji technologicznych. Specjalna edycja projektorów serii T2, która zawiera kultowe motywy twórczości Haringa i charakteryzuje się klasyczną paletą kolorystyczną złożoną z czerwieni, bieli i czerni, urozmaica codzienną rozrywkę odrobiną artystycznej fantazji.

„Dorobek artystyczny Haringa pojawił się w świecie projektorów po raz pierwszy - powiedział Marshall, General Manager w firmie Yaber. - Chcemy, aby wysokiej jakości rozrywka i kultowa sztuka były dostępne dla każdego, dlatego łączymy najlepsze elementy tych światów w jednej wyjątkowej ofercie”.

„Nawiązanie współpracy z Yaber, aby po raz pierwszy przenieść sztukę Keitha Haringa na projektory, to wspaniały sposób na utrwalenie jego spuścizny - powiedział David Stark, założyciel i CEO Artestar, globalnej agencji zajmującej się licencjonowaniem marek i konsultingiem, która reprezentuje studio Keitha Haringa. - Produkt sprawia, że nowi odbiorcy mogą doświadczyć sztuki Keitha Haringa, a także przyczynia się do rozpowszechniania wiedzy o jego twórczości i nadaje codziennemu korzystaniu z projektorów szczególny charakter”.

Specjalna edycja projektora Yaber T2 Plus (z kluczem sprzętowym do telewizora) jest teraz dostępna w cenie 399 USD w oficjalnym sklepie Yaber (https://www.yaber.com/products/t2-special-edition). Standardową wersję projektora Yaber T2 (bez klucza sprzętowego do telewizora) można obecnie nabyć na amerykańskim Amazonie. 26 sierpnia 2024 r. ma się ona pojawić na Amazonie kanadyjskimfrancuskimjapońskimniemieckimbrytyjskimhiszpańskimwłoskim i australijskim

Yaber

Założona w 2018 r. firma Yaber to pionier projektorów stosowanych w celach rozrywkowych. Ma ona na koncie sprzedaż ponad 2 mln urządzeń dla użytkowników w przeszło 120 państwach i regionach na całym świecie. Yaber została również wyróżniona prestiżowymi nagrodami, w tym Red Dot Award, Yanko Design Award czy CES Innovation Award 2024.

Jej misją jest wytyczanie nowych granic doskonałości w technologii audiowizualnej. Każdy projektor Yaber konstruowany jest z myślą o dostarczaniu wyjątkowych wrażeń, stanowiąc efekt dążeń do doskonałości i oferując użytkownikom doskonałą jakość obrazu i dźwięku oraz doświadczenie będące podróżą ku transcendencji.

Najnowsze informacje o firmie Yaber, która stale redefiniuje pojęcie doskonałości w rozrywce: https://www.yaber.com/collections.

Zdjęcie - https://mma.prnewswire.com/media/2484491/Yaber_Introducing_World_s_First_Keith_Haring_Inspired_Projector_T2_series.jpg

Logo - https://mma.prnewswire.com/media/2348478/Yaber_Logo.jpg

Źródło: Yaber Technologies Co., Ltd