Nauka i technologie

BOC Group oferuje jeszcze lepsze doświadczenie Lean EA z systemem ADOIT 13.0

10.08.2021, 10:03aktualizacja: 10.08.2021, 10:11

PR Newswire/BOC Products & Services AG
Nowa wersja oferuje wiele oczekiwanych zmian takich jak rozszerzenia w kokpitach analiz i nowe centrum wsparcia. Dzięki temu użytkownicy mogą pracować jeszcze wygodniej, łatwiej zapoznawać się z najważniejszymi aspektami architektury korporacyjnej oraz w pełni wykorzystywać potencjał transformacji.

WARSZAWA, Polska, 10 sierpnia 2021 r. /PRNewswire/ -- BOC Group ogłosiła dostępność systemu ADOIT 13.0, zawierającego ulepszenia wielu kluczowych funkcjonalności narzędzia. Dzięki tym zmianom praca z systemem będzie jeszcze wygodniejsza, a wykonywanie codziennych zadań jeszcze łatwiejsze. Najnowsza wersja systemu oferuje jeszcze więcej praktycznych i inteligentnych rozwiązań dla obszarów takich jak zapoznawanie się przez użytkowników z narzędziem, przeglądanie kluczowych informacji o zasobach oraz śledzenie zmian architektury w czasie. W oparciu o uwagi od użytkowników przygotowaliśmy wiele ulepszeń, dzięki którym system jest jeszcze szybszy, a codzienna praca wygodniejsza.

"ADOIT 13.0 rozbudowuje doświadczenie Lean EA oraz pomaga użytkownikom szybciej osiągać korzyści biznesowe z architektury korporacyjnej. Jest to możliwe dzięki prostszej obsłudze narzędzia, kokpitom analiz dostępnym dla całości architektury oraz niezwykle elastycznemu i dającemu ogromne możliwości integracji ekosystemowi EA", zauważa Christoph Moser, Product Manager systemu ADOIT.

"Skupiliśmy się na głosach naszych klientów i cieszymy się mogąc po raz kolejny zaoferować jeszcze lepszą wersję systemu zaprojektowaną tak, aby praca użytkowników była jeszcze przyjemniejsza i owocna oraz aby pomóc im osiągnąć jeszcze szybciej cele związane z transformacją".

Więcej informacji odnośnie nowości można znaleźć na stronie internetowej BOC Group.

BOC Group zaprasza wszystkich zainteresowanych do skorzystania z darmowej wersji ADOIT:Community Edition i samodzielnego przetestowania możliwości systemu ADOIT 13.0.

O BOC Group

BOC Group rozwija oprogramowanie i usługi dla efektywnego i całościowego zarządzania wszystkimi zasobami w Twojej organizacji. BOC skupia się na usprawnianiu zarządzania procesami oraz zarządzania architekturą korporacyjną jak również wsparciu obszaru zarządzania ryzykiem i zgodnością organizacji.

Do globalnych klientów ADOIT należą między innymi Allianz, PostFinance, Raiffeisen Bank, Vienna International Airport oraz Volksbank Wien.

Dostarczamy nasze produkty i usługi dzięki naszym 200 pracownikom w Atenach, Berlinie, Dublinie, Madrycie, Paryżu, Wiedniu, Warszawie i Winterthur oraz ponad 90 partnerom na całym świecie.

Logo - https://mma.prnewswire.com/media/1560841/BOC_Logo.jpg

Źródło: BOC Products & Services AG

KONTAKT:

BOC Information Technologies Consulting Sp. z o.o.

Zbigniew Misiak

Senior Consultant