Nauka i technologie

BOC Group przedstawia ADOIT 14.0 z rewolucyjnym doświadczeniem analizowania architektury korporacyjnej

13.01.2022, 09:46aktualizacja: 13.01.2022, 09:58

ADOIT 14.0 oferuje nowe i dynamiczne sposoby, aby analizować dane EAM, angażować innych i łatwej współpracować. Nowy mechanizm wizualizacji danych pozwala przekazać jeszcze więcej oraz pomaga organizacjom realizować inicjatywy EAM jeszcze lepiej.

WARSZAWA, Polska, 13 stycznia 2022 r. /PRNewswire/ -- BOC Group ogłosiła dostępność systemu ADOIT 14.0, zawierającego zupełnie nowe doświadczenie analizowania danych, dzięki któremu użytkownicy mają pełną kontrolę nad danymi architektonicznymi oraz mogą je wizualizować i komunikować tak, jak lubią.

Projektowanie z myślą o przyszłości otwiera nowe możliwości przed użytkownikami ADOIT, pozwalając architektom i analitykom łatwo przechodzić przez cyfrowe portfolio w sposób, który im odpowiada, aby szybko ocenić wpływ decyzji, które podejmują. Mogą też błyskawicznie podzielić się z innymi interesariuszami swoimi ustaleniami w formie zapisanych analiz. Wersja 14.0 została stworzona tak, aby zapewnić jeszcze większą elastyczność inicjatywom EAM oraz zmaksymalizować wartość danych architektonicznych, co pozwala szybciej osiągać założone cele transformacji.

Christoph Moser, Product Manager systemu ADOIT podsumowuje:

"Analiza architektury korporacyjnej jest kluczowa w postrzeganiu swojej organizacji oraz zrozumieniu, w jaki sposób poszczególne elementy są ze sobą powiązane. Dlatego też zadbaliśmy o to, aby każdy mógł z łatwością tchnąć życie w dane EAM oraz wydobyć z nich cenne wnioski".

Dodaje też:

"Wersja 14.0 rozbudowuje kilka z najbardziej zaawansowanych obszarów ADOIT tak, aby zaoferować niezrównane doświadczenie spersonalizowanych analiz. Cieszymy się, że użytkownicy wykorzystują dodatkową elastyczność analiz, aby podejmować lepsze decyzje inwestycyjne oraz sprawnie przeprojektowywać swoje cyfrowe organizacje".

Nowa wersja systemu oferuje też wiele innych ulepszeń takich jak usprawniona integracja z systemem ADONIS służącym do zarządzania procesami oraz kilka innych nowych integracji dla ADOIT, które pozwalają organizacjom budować swoje ekosystemy korporacyjne jeszcze szybciej.

Więcej informacji odnośnie nowości można znaleźć na stronie internetowej BOC Group.

BOC Group zaprasza wszystkich zainteresowanych do poznania nowości w wersji 14.0 poprzez darmową wersję ADOIT:Community Edition.

O BOC Group

BOC Group tworzy i oferuje zaawansowane oprogramowanie do modelowania organizacji, które pozwala skutecznie zarządzać w epoce cyfrowej. Nasze narzędzia są tworzone z myślą o współpracy z innymi. Można je łatwo dostosować do potrzeb organizacji oraz wykorzystać z innymi aplikacjami w ramach szerokiego ekosystemu.

Do globalnych klientów ADOIT należą między innymi Allianz, Dentsu Aegis, iHeart Media, PostFinance, Vienna International Airport.

Logo - https://mma.prnewswire.com/media/1560841/BOC_Logo.jpg

Źródło: BOC Products & Services AG

KONTAKT:

BOC Information Technologies Consulting Sp. z o.o.

Zbigniew Misiak

Senior Consultant