Nauka i technologie

Czerwiec heterozłączy: firma Huasun na targach SNEC PV Power Expo i Intersolar Europe 2024

23.05.2024, 17:01aktualizacja: 23.05.2024, 17:03

Huasun Energy

XUANCHENG, Chiny, 23 maja 2024 r. /PRNewswire/ -- Branża fotowoltaiczna wkracza w nową erę rozwoju wysokiej jakości, niosąc ze sobą zarówno nowe możliwości, jak i wyzwania. Technologia heterozłączy (HJT - heterojunction technology) okazała się kluczową siłą napędową rozwoju energii solarnej ze względu na jej wysoką wydajność, niezawodność, wyższe parametry generowania energii i niewielki ślad węglowy.

Jako największy na świecie producent wyrobów HJT, firma Huasun Energy konsekwentnie przesuwa granice technologii HJT, wprowadzając przełomowe produkty, takie jak pierwsze w branży prostokątne moduły HJT oraz moduły oparte na technologii Zero Busbar (0BB - bez szyny zbiorczej).

W czerwcu tego roku firma zaprezentuje czołowe technologie HJT i nowoczesne produkty podczas dwóch prestiżowych międzynarodowych targów branży fotowoltaicznej: SNEC PV Power Expo i Intersolar Europe. Odwiedzający zyskają okazję do zapoznania się z flagowymi płytkami, ogniwami i modułami HJT firmy Huasun z serii Himalaya G12-132 oraz Everest G12R. Firma Huasun zaprezentuje również najnowsze innowacje w technologii heterozłączy, podkreślając możliwość ich wszechstronnego zastosowania, w tym w dużych inwestycjach sektora użyteczności publicznej, w obiektach handlowych i przemysłowych, na dachach budynków mieszkalnych, w instalacjach budowanych na morzu i instalacjach pionowych.

Huasun będzie świętować „Czerwiec heterozłączy” organizując dwa ekskluzywne wydarzenia z cyklu HJT Workshop & Gala (Warsztaty i Gala HJT) w Chinach i w Europie. W ramach tych wydarzeń odbędzie się cykl odkrywczych prezentacji i analiz zrealizowanych inwestycji, wzbogaconych o atrakcyjne imprezy networkingowe obejmujące koktajl, uroczystą kolekcję połączoną z galą i występy muzyczne na żywo.

Dołącz do Huasun Energy w czerwcu, aby zgłębić tajniki przyszłości technologii fotowoltaicznych i obserwować postępy technologii HJT, które przyspieszają rozwój całej branży.

Program trasy Huasun Heterojunction Tour June 2024 w pigułce

- 12 czerwca @ Konferencja branżowa 740W+ High-efficiency HJT Club Industry Summit, Szanghaj

- 12 czerwca (wieczorem) @ Ekskluzywne warsztaty i gala HJT Huasun HJT Exclusive Workshop & Gala, Szanghaj

- 13-15 czerwca @Targi SNEC PV Power Expo 2024, Szanghaj: Stoisko Huasun: #7.2H-F680, Narodowe Centrum Wystawienniczo-Konferencyjne (National Exhibition and Convention Center)

- 18 czerwca @ Konferencja Solar & Energy Storage Future Germany Summit 2024, Monachium

- 19-21 czerwca @Targi Intersolar Europe 2024, Monachium: Stoisko Huasun #A3-230, Messe München

- 26 czerwca @ Eksluzywne warszataty i gala HJT Huasun HJT Exclusive Workshop & Gala, Europa

Więcej aktualnych informacji na temat powyższych wydarzeń można znaleźć na profilu „Huasun HJT” na portalu LinkedIn.

Kliknij tutaj, aby skontaktować się bezpośrednio z firmą Huasun.

Huasun Energy

Anhui Huasun Energy Co., Ltd (Huasun) jest czołowym przedsiębiorstwem specjalizującym się w badaniach i rozwoju oraz produkcji na masową skalę ultrawysokowydajnych krzemowych płytek HJT typu N, ogniw i modułów słonecznych. Przy mocy produktów HJT na poziomie 20 GW, Huasun jest największym producentem wyrobów opartych na technologii HJT na świecie. Spółka Huasun dostarczyła produkty HJT o mocy 5 GW do ponad 40 krajów na całym świecie.

strona internetowa: www.huasunsolar.com

e-mail: sales@huasunsolar.com

Zdjęcie - https://mma.prnewswire.com/media/2420420/Heterojunction_June_Join_Huasun_SNEC_PV_Power_Expo_Intersolar.jpg

Logo - https://mma.prnewswire.com/media/2393329/Huasun_Logo.jpg