Nauka i technologie

Na Aquatech Amsterdam Midea KWHA prezentuje rewolucyjne rozwiązania w zakresie wody dla całego domu

17.11.2023, 08:51aktualizacja: 17.11.2023, 08:54

PR Newswire/Midea KWHA Division

AMSTERDAM, 16 listopada 2023 r. /PRNewswire/ -- Midea Kitchen and Water Heater Appliances Business Division (Midea KWHA) zaprezentowała innowacyjne rozwiązania w zakresie wody dla całego domu na targach Aquatech Amsterdam 2023, które odbyły się w Holandii w dniach 6-9 listopada. Obecność spółki Midea KWHA na czołowych globalnych targach technologii wodnych pokazuje, że zależy jej na zapewnianiu kompleksowych usług w zakresie wody dla sektora filtracji i podgrzewania wody w mieszkaniach.

Rozwiązania w zakresie wody dla całego domu firmy Midea stanowią kompleksowy pakiet zaprojektowany z myślą o sprostaniu zróżnicowanym potrzebom w zakresie wody w całym gospodarstwie domowym. System obejmuje filtry wstępne, zmiękczacze wody, dozowniki, oczyszczacze, rozwiązania do przygotowywania napojów i rozwiązania do podgrzewania wody. Elastyczność oferty Midea KWHA sprawia, że każdy dom może cieszyć się rozwiązaniami dostosowanymi do jego potrzeb od kuchni po salon, łazienkę, pomieszczenia do pracy, a nawet pomieszczenia na sprzęt.

Zaprezentowane rozwiązania Midea KWHA charakteryzują się nie tylko różnorodnością, ale również są zintegrowane i łatwe w użyciu. Zostały one starannie zaprojektowane dla gospodarstw domowych z uwzględnieniem niemal każdej sytuacji. Na przykład w kuchni produkty Midea KWHA są przydatne przy przygotowywaniu posiłków, gdyż dzięki nim w kranie zawsze jest oczyszczona woda, zaś dozowniki wody Midea do salonu odznaczają się eleganckim wyglądem i wygodą korzystania. Wydajne rozwiązania Midea KWHA zapewniają nawodnienie w pomieszczeniach do pracy, a łazienki zmieniają się w przestrzenie komfortu dzięki podgrzewaniu wody w miarę zapotrzebowania.

Ponadto marka może się poszczycić wielofunkcyjnymi rozwiązaniami w zakresie napojów, m.in. innowacyjnymi maszynami do lodu i wody gazowanej, które nadadzą domowemu wnętrzu wyszukanego smaku. Oprócz tego Midea KWHA ma bogatą ofertę filtrów do wody działających na zasadzie odwróconej osmozy. Te produkty, stworzone z myślą o skutecznym oczyszczaniu wody, mogą sprostać zróżnicowanym wymaganiom, jeśli chodzi o temperaturę. Ponadto są one wyposażone w funkcję wody gazowanej, co zwiększa ich funkcjonalność i atrakcyjność.

Aquatech Amsterdam 2023 to najważniejsze na świecie targi produktów do przetwarzania wody i wody do picia oraz oczyszczania wody, których celem jest nawiązywanie bezpiecznych, bezpośrednich relacji biznesowych. Midea KWHA tworzy innowacyjną, ukierunkowaną na bezpieczeństwo platformę, pokazując, że zależy jej na doskonałości i dobru klientów.

Prezentacja Midea KWHA podczas targów Aquatech Amsterdam 2023 stanowi ważny krok w ewolucji domowych rozwiązań do oczyszczania wody. Rozwiązania w zakresie wody dla całego domu firmy Midea wyznaczają nową erę, w której jakość, bezpieczeństwo i wygoda są podstawą systemu dostarczania wody w każdym gospodarstwie domowym. Dzięki Midea KWHA właściciele domów, którzy instalują nowe produkty, wybierają styl życia oparty na czystości, wydajności i innowacyjności dla całego domu.

Zdjęcie - https://mma.prnewswire.com/media/2277372/1.jpg

Zdjęcie - https://mma.prnewswire.com/media/2277373/2.jpg