Nauka i technologie

Platforma marketingu partnerskiego Admitad wprowadza nowe plany cenowe dostępne dla każdej firmy

28.02.2024, 15:39aktualizacja: 28.02.2024, 15:49

WARSZAWA, Polska--(BUSINESS WIRE)-- Admitad, lider w branży marketingu afiliacyjnego, wprowadza innowacyjne plany cenowe oparte na modelu SaaS. Inicjatywa stanowi odpowiedź na wyzwania, przed którymi stoją małe i średnie firmy, dysponujące ograniczonym budżetem marketingowym i ryzykujące niepewny zwrot z inwestycji w kampanie reklamowe. Nowa oferta Admitad zapewnia przedsiębiorstwom każdej wielkości dostęp do rozbudowanego ekosystemu afiliacyjnego, obejmującego ponad 100 tys. partnerów i 3 tys. firm na całym świecie. Tym samym platforma redefiniuje standardy marketingu partnerskiego, umożliwiając biznesom, niezależnie od ich rozmiaru, skuteczną realizację swoich celów.

Admitad ułatwia wzrost sprzedaży firmom każdej wielkości

Nowe plany subskrypcyjne Admitad udostępniają markom precyzyjne narzędzia optymalizujące i maksymalizujące skuteczność działań afiliacyjnych. Ich zastosowanie niesie takie korzyści, jak zwiększenie liczby zamówień online o 20-30%, pewność wydatków marketingowych, dostęp do nowych kanałów sprzedażowych, jak influencer marketing czy kupony i kody rabatowe, wzrost świadomości marki, większą kontrolę nad ruchem, czy szczegółowa analityka.

Admitad kładzie nacisk na trzy kluczowe aspekty marketingu afiliacyjnego, gwarantujące łatwość obsługi i skuteczność swojej platformy: Zarządzanie, Rozwój i Bezpieczeństwo.

1. Zarządzanie programem afiliacyjnym na platformie SaaS samodzielnie lub za pomocą zespołu ekspertów Admitad.
  2. Rozwój dzięki dostępowi do bazy wydawców Admitad oraz pakietowi narzędzi do rekrutacji partnerów i promocji programu.
  3. Bezpieczeństwo budżetu reklamowego i reputacji marki dzięki technologii eliminującej oszustwa związane z ruchem.

Trzy różne podejścia do programów afiliacyjnych

W ramach nowych pakietów cenowych Admit oferuje trzy podejścia do tworzenia i zarządzania programami partnerskimi, dostosowane do różnorodnych potrzeb biznesowych:

• Admitad Base - idealne rozwiązanie dla małych i średnich przedsiębiorstw, umożliwiające samodzielne stworzenie i zarządzanie prostym programem afiliacyjnym, obsługującym jeden rodzaj działań partnerów.
  • Admitad Rise - pozwala reklamodawcom na stworzenie zaawansowanego programu partnerskiego, oferując jednocześnie wsparcie premium 24/7, ulepszoną ochronę przed brand biddingiem oraz rozbudowaną automatyzację.

Admitad

Admitad to należąca do grupy Mitgo platforma do zarządzania partnerstwami, łącząca ponad 100 tys. wydawców i 3 tys. reklamodawców na całym świecie. Oferują innowacyjne rozwiązania marketingowe i e-commerce dla marketerów online i firm każdej wielkości.

www.admitad.com

Wersja źródłowa dostępna na businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20240228021935/pl/

tel. +971 (4) 427-72-36e-mail: press@admitad.com

Źródło: Admitad