Nauka i technologie

Rimini Street ogłosi wyniki finansowe za trzeci kwartał 2023 r. 1 listopada 2023 r.

17.10.2023, 09:18aktualizacja: 17.10.2023, 09:21

LAS VEGAS--(BUSINESS WIRE)-- Rimini Street, Inc. (Nasdaq: RMNI), globalny dostawca kompleksowego wsparcia w zakresie oprogramowania firmowego oraz produktów i usług z dziedziny oprogramowania dla firm, wiodący podmiot zewnętrzny świadczący usługi wsparcia dla oprogramowania Oracle i SAP oraz partner Salesforce i AWS, ogłosił dzisiaj, że poda informacje o wynikach finansowych po zamknięciu rynku 1 listopada 2023. r. Tego dnia o godz. 17.00 czasu wschodniego / 14.00 czasu pacyficznego firma poprowadzi telekonferencję i transmisję internetową, aby omówić wyniki za trzeci kwartał 2023 r. oraz prognozy.

Transmisja internetowa na żywo będzie dostępna na stronie internetowej Rimini Street poświęconej relacji z inwestorami za pośrednictwem linku do wydarzeń dla inwestorów i bezpośrednio za pomocą linku do transmisji internetowej. Udział w telekonferencji będzie możliwy po dokonaniu rejestracji za pośrednictwem linku umożliwiającego rejestrację uczestników zdalnych.

Retransmisja będzie dostępna przez rok po wydarzeniu.

Informacje o Rimini Street, Inc.

Rimini Street, Inc. (Nasdaq: RMNI), spółka Russell 2000®, jest globalnym dostawcą kompleksowego wsparcia w zakresie oprogramowania firmowego oraz produktów i usług z dziedziny oprogramowania dla firm, wiodącym podmiotem zewnętrznym świadczącym usługi wsparcia dla oprogramowania Oracle i SAP oraz partnerem Salesforce i AWS. Firma prowadzi działalność na całym świecie i oferuje kompleksową gamę ujednoliconych rozwiązań do prowadzenia, obsługi, personalizacji, konfiguracji, łączenia, ochrony, monitorowania i optymalizacji firmowych aplikacji, baz danych i oprogramowania technologicznego oraz do zarządzania nimi, umożliwiając klientom osiąganie lepszych wyników biznesowych, znaczne ograniczenie kosztów i przekierowanie zasobów na innowacje. Jak dotąd ponad 5200 organizacji sklasyfikowanych w rankingach Fortune 500, Fortune Global 100, ze środkowego segmentu rynku, sektora publicznego i niemalże każdej branży wybrało Rimini Street jako zaufanego dostawcę produktów i usług z zakresu oprogramowania dla firm. Więcej informacji znajduje się na stronie http://www.riministreet.com oraz na profilach Rimini Street w serwisach Twitter, Facebook i LinkedIn. (IR-RMNI)

© 2023 Rimini Street, Inc. Wszystkie prawa zastrzeżone. „Rimini Street” jest znakiem towarowym zarejestrowanym przez spółkę Rimini Street, Inc. w Stanach Zjednoczonych i innych krajach, przy czym nazwa i logotyp Rimini Street, jak również logo z nich utworzone, oraz inne znaki z oznaczeniem TM są znakami towarowymi należącymi do Rimini Street, Inc. Pozostałe znaki towarowe pozostają własnością spółek, które je zarejestrowały, przy czym spółka Rimini Street nie jest powiązana z żadnym z tych posiadaczy znaków towarowych czy spółek ani ich nie promuje.

Wersja źródłowa dostępna na businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20231016708522/pl/

Źródło: Rimini Street, Inc.

KONTAKT:

Kontakt dla inwestorów