AUTOMOTIVE COMPONENTS EUROPE SA ESOP Program - Transfer of shares

09.01.2015, 21:37aktualizacja: 09.01.2015, 21:37

Raport bieżący 1/2015

The Management Committee of Automotive Components Europe S.A. ("Company") herby informs that in the

framework of the incentive plan for senior executives of the Company and its subsidiaries adopted by the Board

of Directors on 14 May 2013 (Current Report 26/2013) ("ESOP Program"), on 9 January 2015 the Company

sold 636 915 its own shares, on the basis of contracts for sale of shares concluded on 30 December 2014 with

participants of the ESOP Program. The purpose of the sale transaction of the Company's shares was

implementation of the ESOP Program, previously disclosed in the Current Report 26/2013. The average off the

market transaction share price was EUR 3.32 per share. The total volume of sold shares was 636 915 representing 3.00% of the share capital and votes in the Company.

The Management Committee also informs that, basing on the ESOP Program schedule, a similar transaction is

planned for December 2015.

Zarząd Automotive Components Europe SA (Spółka) informuje, iż w ramach realizacji programu

motywacyjnego dla kadry kierowniczej Spółki i jej spółek zależnych, uchwalonego przez Radę Dyrektorów

Spółki 14 maja 2013 (Raport bieżący 26/2013) - dalej "ESOP", 9 stycznia 2015 dokonano zbycia łącznie 636

915 akcji własnych Spółki, na podstawie umów sprzedaży akcji zawartych 30 grudnia 2014 z uczestnikami programu ESOP. Cel zbycia akcji własnych stanowi realizacja programu ESOP, o którym Spółka informowała Raportem bieżącym 26/2013. Średnia cena jednostkowa zbycia akcji poza rynkiem regulowanym

wyniosła 3,32 euro za 1 akcję. Łączna liczba zbytych akcji wyniosła 636 915, co stanowi 3,00% kapitału zakładowego Spółki oraz 3,00 % udziału w głosach na walnym zgromadzeniu Spółki.

Równocześnie Zarząd Spółki informuje, iż zgodnie z warunkami ESOP, Spółka planuje przeprowadzić kolejną

transakcję zbycia akcji własnych w grudniu 2015 roku.

Więcej na: biznes.pap.pl

kom espi zdz