Miesięcznik "Państwo i Prawo" wydawany przez Wolters Kluwer, zaprasza na wykład prof. Massimo la Torre "Ontologia i prawo - perspektywa neoinstytucjonalistyczna"

24.06.2015, 16:51aktualizacja: 24.06.2015, 16:51

Wolters Kluwer logo
Redaktor Naczelny "Państwa i Prawa" prof. Andrzej Wróbel i wydawca miesięcznika Wolters Kluwer S.A. zapraszają na wykład prof. Massimo la Torre z Universita degli studi Magna Graecia, Catanzaro (Włochy) i University of Hull (Zjednoczone Królestwo) pt. "Ontology and Law - A Neo-Institutionalist Perspective. Ontologia i prawo - perspektywa neoinstytucjonalistyczna".

Wydarzenie będzie miało miejsce w 3 lipca 2015 r. o godz. 17:00 w sali Lustrzanej Pałacu Staszica w Warszawie przy ul. Nowy Świat 72.

Wykład będzie prowadzony w języku angielskim, zapewniamy tłumaczenie.

Prosimy o potwierdzenie obecności do 30 czerwca 2015 na adres: kpabian@wolterskluwer.pl, mjasinska@wolterskluwer.pl lub pod nr tel. (22) 535 80 18.

Wolters Kluwer S.A.

Wolters Kluwer jest największym wydawcą publikacji prawniczych i biznesowych na rynku polskim. Od lat dostarcza najwyższej klasy wiedzę, nowoczesne rozwiązania, narzędzia i usługi dla profesjonalistów z branży prawniczej, podatkowej, biznesu, ochrony zdrowia, edukacji, administracji państwowej i samorządowej. Wspiera ich w podejmowaniu kluczowych decyzji tak by mogli działać pewnie i bez obaw. W ofercie wydawnictwa znajdują się produkty elektroniczne, książki i czasopisma jak również szkolenia i konferencje. Pełna oferta dostępna jest na: www.wolterskluwer.pl.

Wolters Kluwer S.A. jest częścią międzynarodowego koncernu Wolters Kluwer - globalnej i wiodącej firmy wydawniczej i dostawcy usług informacyjnych. Wolters Kluwer w 2014 osiągnęło 3.7 miliarda EUR przychodu. Grupa obsługuje klientów w ponad 170 krajach i zatrudnia ponad 19,000 ludzi na całym świecie. Centrala firmy znajduje się w Alphen aan den Rijn w Holandii. Akcje Wolters Kluwer są notowane na platformie Euronext w Amsterdamie (WKL), jak również uwzględnione w indeksie spółek giełdowych AEX and Euronext 100. Wolters Kluwer ma poziom 1 w amerykańskim programie kwitów depozytowych (ADR) . ADRy są przedmiotem obrotu na rynku "over-the-counter" w USA (WTKWY). Więcej informacji o naszej pozycji rynkowej, klientach, markach i organizacji na stronie: www.wolterskluwer.com.

KONTAKT:

Maria Gabriela Jasińska

PR and Communication Manager

Wolters Kluwer S.A.

www.wolterskluwer.pl

tel. (22) 535 80 13

tel. kom. +48 604 290 769

POBIERZ ZDJĘCIA I MATERIAŁY GRAFICZNE
Data publikacji 24.06.2015, 16:51
Źródło informacji Wolters Kluwer S.A.