TP-LINK wprowadza na rynek serię smartfonów Neffos C5 (Centrum Prasowe PAP)

07.01.2016, 12:41aktualizacja: 07.01.2016, 12:41

Shenzhen, Chiny, 7 stycznia 2016 r. /PRNewswire/ - Firma TP-LINK oficjalnie ogłosiła wprowadzenie na rynek telefonu komórkowego Neffos i opublikowała szczegółowe dane techniczne serii Neffos C5, czyli wiodącej generacji smartfonów TP-LINK.

Trio modeli w serii Neffos charakteryzuje się wysoką prędkością przetwarzania, dużą pojemnością, dobrym aparatem oraz programem wielowątkowym smart działającym w tle, co w efekcie zapewnia zrównoważone i satysfakcjonujące użytkowanie urządzeń.

Model Neffos C5 wyposażony jest w czterordzeniowy procesor 64-bitowy, 16 GB pamięci ROM oraz 2 GB pamięci RAM, a także posiada wbudowany aparat z trybem inteligentnym i 30 filtrami artystycznymi.

Natomiast model C5 Max z 5 i pół calowym wyświetlaczem FHD IPS zapewnia przejrzystą jakość obrazu widoczną w najdrobniejszym szczególe i odcieniu pod każdym kątem. Urządzenie wyposażone jest w tylni aparat o rozdzielczości 13 MP oraz przedni aparat o rozdzielczości 5 MP. Duża przesłona tylnego aparatu F2.0 umożliwia robienie oszałamiających zdjęć w dowolnej chwili.

W modelu C5L znalazło się 1 GB pamięci RAM, 8 GB pamięci ROM oraz możliwa jest instalacja do 32 GB dodatkowej pamięci SD. Urządzenie wyposażono w tylni aparat o rozdzielczości 8 MP oraz przedni o mocy 2 MP.

Poprzez swoje wzornictwo seria Neffos uosabia piękno prostoty. Podkreślony jest przede wszystkim oryginalny kolor wykorzystanych materiałów oraz ich tekstura, co uzyskano przez wprowadzenie kompozytów poliwęglanu. Ponadto zoptymalizowana krzywizna krawędzi, fazowanie i specjalna tekstura CD na bocznym przycisku zapewniają lepszą chwytność.

"Neffos to nowa przygoda TP-LINK, dzięki której chcemy urozmaicić styl życia naszych klientów. Spodziewamy się, że wyniki serii na rynku globalnym posłużą za wyznacznik przy tworzeniu kolejnych, lepszych produktów w przyszłości - skomentował Justin Tu, wiceprezes firmy TP-LINK. - Nasza filozofia Smart & Simple przejawia się we wszystkich tworzonych przez nas produktach, których celem jest ułatwienie życia naszym klientom. TP-LINK dalej będzie budować styl życia smart".

Więcej informacji można znaleźć na stronie: www.neffos.com.

Zdjęcie: http://photos.prnewswire.com/prnh/20160104/318786

TP-LINK

Firma TP-LINK to globalny innowator i dostawca produktów konsumenckich oraz sieciowych dla małych i średnich przedsiębiorstw. Firma przyczyniła się do udogodnienia dostępu do lokalnych sieci i Internetu, tym samym sprostawszy zapotrzebowaniu użytkowników sieci w życiu, pracy i rozrywce, zapewniając wysokie usługi, których sprzedaż w 2014 roku przyniosła 2 miliardy USD.

Neffos

Neffos to marka smartfonów należąca do firmy TP-LINK. Zgodnie z ideą myśli przewodniej Smart and Simple celem marki Neffos jest tworzenie inteligentnego i prostego stylu życia przejawiającego się w najmniejszym szczególe przez ciągłe ulepszanie i rozwijanie produktów.

Źródło: TP-LINK

KONTAKT:

Joicy Huang

tel. +86-0755-28092001-2147

e-mail: pr@neffos.com

Źródło informacji: PR Newswire

UWAGA: Za materiał opublikowany przez Centrum Prasowe PAP odpowiedzialność ponosi jego nadawca, wskazany każdorazowo jako „źródło informacji”. (Centrum Prasowe PAP)

Data publikacji 07.01.2016, 12:41
Źródło informacji PR Newswire