20. międzynarodowe targi oświetleniowe w Chinach (Guzhen) przesunięte na 30 października - 3 listopada 2017 r.

12.10.2017, 17:08aktualizacja: 12.10.2017, 17:08

baner
Nigdy nie jest za późno na dobre targi.

ZHONGSHAN, Chiny, 12 października 2017 r. /PRNewswire/ - W wyniku niedawnych tajfunów centrum konferencyjne, w którym miały odbyć się targi, uległo poważnym uszkodzeniom i jest obecnie w remoncie. Dlatego też 20. międzynarodowe targi oświetleniowe w Chinach (Guzhen) zostaną przesunięte na dni 30 października - 3 listopada 2017 r. i odbędą się w centrum konferencyjno-wystawowym Guzhen w Zhongshan w prowincji Guangdong w Chinach.

Pomimo zmiany daty targi są w pełni przygotowane, włączywszy wystawców, gości i zaproszenia dla ekspertów oraz organizację dodatkowych wydarzeń towarzyszących i promocję w kraju i za granicą. Wszystkie przygotowania zostały zakończone na czas, a wynik jest bardzo dobry.

Główny motyw przewodni targów - źródło oświetlenia dla 6 miliardów osób na świecie - umożliwi targom dalszą współpracę z expo produkcji, dostawy i usług oświetlenia w Guzhen oraz wykorzystanie sześciu ogromnych pomieszczeń jako hal wystawowych. W ramach targów ponad 2000 firm z branży oświetleniowej może wystawiać swoje produkty i usługi na powierzchni ponad 1 500 000 m2 w odpowiedzi na różnorodne potrzeby 100 000 gości z 128 krajów i regionów. Ta edycja targów szczególnie skupia się na projektach i produkcji. Poza 1200 stałych wystawców w halach wystawowych w głównym centrum pojawi się w tym roku 800 nowych, tymczasowych wystawców. Produkty i usługi prezentowane są w ponad ośmiu kategoriach, w tym oświetlenie dekoracyjne, oświetlenie handlowe, oświetlenie domowe, oświetlenie i technologia LED, oświetlenie zewnętrzne, sprzęt elektryczny i elektroniczny, sprzęt oświetleniowy oraz akcesoria oświetleniowe.

20. edycja targów pozwoli na dalszą promocję rynków zagranicznych przez powiększenie grupy gości zza granicy oraz podniesienie jakości nabywców. Goście zagraniczni mogą dokonać wcześniejszej rejestracji przez internet i oszczędzić 100 RMB na opłacie wejściowej na miejscu. Po dokonaniu wcześniejszej rejestracji goście mogą korzystać z dodatkowego wsparcia w podróży, w tym z programu kupieckiego, wsparcia w pozyskiwaniu wizy oraz bezpłatnej usługi rezerwacji hoteli. Wszystkie usługi na wyłączność dla wcześniej zarejestrowanych uczestników 20. targów oświetleniowych dostępne są pod adresem http://www.gzlightingfair.com/en.

20. edycja międzynarodowych targów oświetleniowych w Chinach (Guzhen) to pięciodniowe wydarzenie odbywające się w sześciu halach, w których swoje towary i usługi zaprezentuje prawie 2000 wystawców. Wydarzeniu towarzyszyć będzie ponad 20 wykładów i forów, co będzie prawdziwą niespodzianką w trakcie trwania targów.

Nigdy nie jest za późno na dobre targi. Do zobaczenia na największym wydarzeniu w branży oświetleniowej tej jesieni w dniach 30 października - 3 listopada 2017 r.

Więcej szczegółów i informacji dla zainteresowanych dostępnych jest pod adresem shay.gao@ubmsinoexpo.com

Zdjęcie - https://mma.prnewswire.com/media/582313/GUZHEN_LIGHTING_fair_postponed.jpg

Źródło: China (Guzhen) International Lighting Fair

POBIERZ ZDJĘCIA I MATERIAŁY GRAFICZNE